O tânără de 21 de ani a născut, dar imediat a primit o veste năucitoare! Medicii i-au mai puțin de trăit

O tânără în vârstă de 21 de ani a născut, dar medicii i-au dat o veste cruntă. Ce se întâmplă cu ea!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O tânără în vârstă de 21 de ani din Glasgow, Megan Lavery, a primit un dar extraordinar de la viață, dar la scurt timp o lovitură năucitoare pentru ea, dar și pentru toți din jur.

Megan a născut un băiețel perfect sănătos, dar acum nu se mai poate bucura de prezența lui. Tânăra de 21 de ani a primit o veste năucitoare din partea medicilor: ea a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier pentru care nu există o modalitate de a scăpa de ea, potrivit The Mirror.

Citeste si: Cazul Caracal. Un copil de 11 ani ar fi văzut-o pe Alexandra Măceșanu urcând în mașina lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Ce a postat Ioana pe internet, înainte să se arunce de la etajul 6 dintr-un bloc din București! „Viața este o catastrofa dacă lucrurile nu merg”

Citeste si: Cutremurător! Cum a venit soțul Ionelei Prodan la cimitir la un an și jumătate de la moartea îndrăgitei cântărețe! Bărbatul era de nerecunoscut

Diagnosticul i-a fost pus la doar două zile după ce l-a născut pe Roan, fiul ei. Însă, doctorii nu au realizat că tânăra se lupta cu boala dinainte de naștere! Înainte de a-l aduce pe Roan pe lume, ea a fost dusă la spital, pentru că nu se putea opri din vomitat. Atunci, doctorii au crezut că e ceva legat de sarcină, însă, după ce au făcut investigații, au realizat că suferă de tumoră pe creier. Tânăra a făcut un tratament și a fost supusă unor patru operații. Megan suferă acum prin proceduri de chimioterapie și radioterapie. Face tratament cinci zile pe săptămână.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate