O tânără de 22 de ani a murit în timpul unei partide de amor cu un bărbat pe care îl cunoscut pe Tinder! S-a întâmplat chiar de ziua ei

O tânără din Noua Zeelandă a fost ucisă în timpul unei partide de amor cu un tânăr de 27 de ani pe cae îl cunoscuse pe Tiner. Tragedia a avut loc chiar de ziua ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Grace Millane, o tânără care abia împlinise 22 de ani, a murit chiar de ziua ei. Fata, originară din Auckland, Noua Zeelandă, a fost ucisă în timpul unei partide de amor cu un bărbat pe care îl întâlnise pe Tinder. În apărarea lui, el a povestit anchetatorilor că fata i-a cerut să o strângă de gât și că moartea ei a fost un accident. Ce i-a șocat însă pe oamenii legii este ce a făcut el imediat după ce Grace Miller și-a dat ultima sulfare.

Ce a făcut bărbatul după ce fata a murit

Grace Miller a fost sugrumată de bărbatul pe care îl cunoscuse pe internet. Când a început să îi curgă sânge din nas, bărbatul de 27 de ani și-a dat seama că era ceva în neregulă.În loc să sune la 112, el a căutat timp de o oră modalități prin care să scape de cadavru, după care s-a uitat la filme porno pe telefon. Într-un final, a fotografiat părțile intime ale fetei decedate. A doua zi, el a cumpărat o valiză pentru a scăpa de cadavrul tinerei.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Vulpița, după ce a fost bătută cu pietre? Îți vor da lacrimile când vei vedea asta

fara descriere

Pe data de 3 iunie, la mai bine de un an și jumătate de la moartea tinerei, bărbatul de 27 de ani a apărut înn fața instanței și și-a declarat nevinovăția. Avocatul lui a insistat că totul a fost un accident și că bărbatul nu și-a dorit să o omoare.

Anchetatorii sunt de părere că totul a fost, de fapt, o crimă. Comportamentul pe care bărbatul l-a avut după ce și-a dat seama că fata este moartă i-a făcut pe oameii legii să creaă că era perfect conștient de ceea ce făcea. În plus, el a lăsat cadavrul în apartamentul lui și a plecat la o altă întâlnire cu o fată cunoscută tot pe Tinder.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate