O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii! Îngenuncheată de durere, mama criminalei s-a sinucis

O femeie s-a sinucis după ce fiica ei de 23 de ani și-a omorat ambii copii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii! Îngenuncheată de durere, mama criminalei s-a sinucis


In articol:

O femeie de 23 de ani a comis o crimă oribilă. Tănăra mama avea doi copii și-a ucis, șocând întreaga comunitate. Mama criminalei a trăit un șoc atunci când a aflat despre crima oribilă pe care a comis-o fiica ei și a recurs și ea la un gest extrem.

Sharon Porton, în vârstă de 48 de ani, s-a sinucis după ce fiica ei și-a omorât ambii copii. Era blamată de oameni pentru tragedia care s-a abătut asupra familiei ei și nu a mai suportat miile de comentarii răutăcioase pe care le primea de la persoane care nu o cunoșteau. Valul de ură care s-a abătut asupra ei și durerea prin care trecea știind că viețile a dou copii au fost curmate, dar și că fiica ei avea să-și petreaă ani buni după gratii, au făcut-o să cedeze psihic.

„A tot fost prin spitale. Se tăia cu lama și n-a mai putut să reziste, așa că a luat o supradoză duminică. Oamenii de pe stradă o arătau cu degetul din cauza celor întâmplate. N-are nicio legătură cu ea, ea nu a făcut nimic greșit. Nu era responsabilă pentru ce făcuse Louise. După ce a aflat ce a făcut Louise, a spus că nu mai este fiica ei”, a declarat una dintre nepoatele ei.

Citeste si: Caz șocant în Iași! Un băiat a fost înjunghiat cu un cuțit în cap. Se află în stare critică!

Familia încearcă să strângă bani pentru înmormântare

Sharon Porton nu avea o situație financiară foarte bună. Acum, familia care a rămas trebuie să suporte cheluielile de înmormântare. Apropiații fac toate eforturile pentru a aduna banii necesari pentru a o conduce pe ultimul drum pe femeia de doar 48 de ani.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate