O tânără de 25 de ani a fost ucisă de iubit, apoi sfârtecată și decorticată! Rămășițele ei au fost gătite. Motivul e terifiant

Șoc! O tânără de 25 de ani și-a găsit sfârșitul prin cel mai crunt mod posibil! A fost ucisă chiar de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un caz halucinant a avut loc în estul Rusiei, în Kursk. O tânără de doar 25 de ani a fost ucisă cu sânge rece chiar de partenerul ei, apoi a fost dezmembrată și gătită.

Partenerul ei, un tânăr doctor în vârstă de 27 de ani, pe nume Mikhail Tikhonov, și-a recunoscut macabra faptă. El este cel care și-a ucis partenera, în timp ce întrețineau relații intime. Iubitul ei aflase, de fapt, că fata își făcuse schimbare de sex, din băiat în fată!

Citeste si: Doliu în cinematografie! Actrița Hannelore Elsner a murit în somn

Citeste si: Alertă la Iași! Un dublu asasinat a avut loc! O mamă și un fiu au murit. Cutremurător cum i-au găsit medicii legiști

Citeste si: Halucinant! O puștoaică de 13 ani a furat mașina părinților și a condus 1500 de kilometri ca să-și vadă iubitul cunoscut pe internet! Când a ajuns la destinație, a încremenit

Nina Surgutskaya îl invitase acasă pe iubitul ei, începuseră să consume licori bahice, iar mai apoi au întreținut relații intime. Nimeni nu s-ar fi gândit că tânăra poate fi ucisă cu bestialitate chiar de persoana iubită.

Conform Dailymail, tânărul de 27 de ani a strâns-o de gât până i-a fost tăiată complet respirația, apoi a tăiat-o în bucățele. Câteva părți din corpul ei au fost gătite la cuptor, iar o parte aruncate la toaletă.

În momentul în care autoritățile au ajuns la locuința respectivă, au găsit ce a mai rămas din trupul neînsuflețit al fetei. Primul șoc trăit a fost când au găsit capul fetei atașat de coloană, dar totul acoperit cu sare, ”pentru a ascunde mirosul”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate