O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea: "M-am îndrăgostit imediat..."

O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea.

O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 42 de ani mai mare ca ea: "M-am îndrăgostit imediat..."
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Dragostea nu ține cont de vârstă, iar acest lucru îl poate demonstra povestea de dragoste dintre Cassandra Kremer și Johnny Warpinski. Tânără are 26 de ani, iar iubitul ei are 69 de ani. Cum s-au cunoscut cei doi?

Dragostea nu ține cont de vârstă

Johnny și Cassandra s-au cunoscut într-o cafenea, în urmă cu șapte ani de zile, și se pare că a fost dragoste la prima vedere.

Însă, bărbatul avea deja doi copii și s-a gândit că tânără nu se va uita la el. Cu toate acestea, și fata a fost atrasă de el și când a plecat din cafenea i-a șoptit: „Cred că te iubesc”.

Citeste si: Marius Elisei și Oana Roman, primul pas spre împăcare. Declarații din inimă pentru vedeta de televiziune: "Da, eu îmi doresc să ne împăcăm"

Însă, nu s-a întâmplat nimic atunci. Johnny nu a mai vizitat cafeneaua timp de două luni de zile. Într-o zi, acesta a decis să iasă la o întâlnire cu un prieten și iubita lui, care era medium. Aceasta i-a sugerat să se întoarcă la cafenea, dar a refuzat să îi spună motivul. Zis și făcut, iar după câteva întâlniri, cei doi au devenit un cuplu. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

 „Johnny a venit, a cântat şi i-a cucerit pe toţi, vocea lui este incredibilă, sincer m-am îndrăgostit imediat. Le-am spus tuturor colegilor mei că este iubitul meu și, în timp ce pleca, l-am prins la ușă și i-am spus: „Bună, cred că te iubesc”, la care el a răspuns: „Mulțumesc”. Johnny nu s-a întors în cafenea decât două luni mai târziu și l-am visat literalmente aproape în fiecare seară și m-am gândit constant la el.

Dar într-o zi, a mers să se întâlnească cu prietenul lui şi cu o amică, care era medium, ea l-a privit mort în ochi și a spus că trebuie să revină la această cafenea. A întrebat de ce dar nu i-a spus, apoi într-o seară s-a întors la cafenea și ne-am întâlnit din nou- de acolo cred că restul este istorie.

O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 42 de ani mai mare ca ea: "M-am îndrăgostit imediat..."
Johnny si Cassandra[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Când se căsătorește Sorana Cîrstea cu Ion Ion Țiriac. Cei doi sunt logodiți de peste un an

Îmi place că un medium a făcut parte din povestea noastră de dragoste, pentru că e ca și cum nu doar noi știam că ar trebui să fim împreună. A fost ca şi cum alte forţe a jucat rolul lor ca să ne aducă împreună. Diferenţa noastră de vârstîă este de 42 de ani, dar el se comportă ca un adolescent cea mai mare parte din timp. În sensul bun, nu rău”, a povestit tânara.

De multe ori, aceștia primesc tot felul de ironii de la oamenii de jur, însă au învățat să le facă față. 

O tânără de 26 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 42 de ani mai mare ca ea: "M-am îndrăgostit imediat..."
Cassandra si iubitul ei[Sursa foto: Facebook]

 „Nu mă deranjează când oamenii se încurcă, eu spun: „Nu, el nu este tatăl meu ”- de multe ori spunem chiar de la început, pentru că oamenii sunt curioși. Este normal ca străinii să presupună că suntem tată și fiică și nu mă deranjează", a mai spus aceasta. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scene șocante la EURO 2020. Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren

Vaccinarea în România! Câte persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Admitere liceu 2021. Top licee din București. Cel mai bun liceu din Capitală. Cu ce medie se intră la liceu

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies