O tânără din Capitală a fost agresată în plină stradă! Cum a reușit să se apere și să-și facă singură dreptate: „Nu, n-am sunat la Poliție. Ce să facă?”

Angi, o tânără din București, a ajuns în primele pagini ale presei după ce a povestit cum a fost agresată și a reușit să scape.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Angi, o tânără din Capitală, a povestit cum și-a făcut singură dreptate atunci când a fost atacată. Și-a parcat mașina mai departe de casă și, în drum spre bloc, a avut parte de un incident incerdibil. Din fericire, s-a apărat de agresor.

„Am intrat de vreo 30 de minute în casă și încă tremur de nervi pentru că am trecut printr-o mizerie de situație fix acum 40 de minute.

Am lucrat toata noaptea la ceva, la biroul avocatului care mă reprezintă. N-am crezut că ne ia atât, dar ne-a luat, s-a făcut târziu și am agreat că stăm să terminăm. Știți și voi cum e să faci noapte albă când încerci să termini ceva.

Ajung la bloc, dau o tură să văd dacă pot parca mai aproape, nu găsesc loc și mă duc la vreo 3 străzi să o parchez. Eu dacă nu găsesc loc lângă bloc, n-o pun ca toți meltenii pe colțul intersecției, trecerea de pietoni sau trotuar. Sunt un om normal la cap, cu o doză de simț în mine. (App, ftvngr de animale! Mai aveți puțin și le urcați pe trepte, în scară, aștept ziua când o să parcați lângă lift!)

O iau pe jos, (bine că nu mi-am pus căștile!) dau să urc pe trotuarul care e prea sus pentru a putea fi parcată o mașină și merg către casă. Văd un tip înalt cu o șapcă neagră de-aia de rapper că urcă înaintea mea și se întoarce să se uite.

Acum mnah, și eu m-aș fi uitat în spate.. E târziu, eu calc apăsat, mi s-a părut o reacție firească.

Și ce credeți?

N-apuc să urc bine trotuarul că ăla se desface la pantaloni și dă să se p*șe acolo, la 2m de mine, în fața mea. Sau cel puțin asta credeam eu că intenționează..

După cum bine mă știți, mă apucă sindromul și strig la el: "Bă, da' fix acum te-ai găsit să te p!și și fix aici în fața mea? Stai dreacu' să trec, ție chiar nu ți-e rușine?"

Ce răspunde dobitocul?

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

"Hai să-ți arăt ceva!"

Îmi zic în minte "ăsta-i dus, e din ăla care se masturbează pe stradă".

Cobor de pe trotuar, o iau pe stradă, asta în timp ce-l apostrofam zdravăn.

Vine după mine. O ia la fugă.

Aveam în mână o gutuie pe care mi-o dăduse cineva zilele trecute și o uitasem în mașină. Acum când am coborât și mi-am luat ghiozdanul de pe bancheta din spate, am zărit și gutuia și am luat-o cu mine. N-am pus-o în ghiozdan, am ținut-o în mână. În cealaltă aveam telefonul.

Vine ăsta alergând și-mi zicea "Stai, mă, să-ți arăt ceva, hai stai, unde te grăbești?" Se apropie, ajunge la lumină și-l văd bine. Era cam de vârstă cu mine, îmbrăcat bine, părea normal.

Îi zic "dacă îndrăznești să te apropii, te bat de te [email protected] pe tine!" Pe un ton din ăla din care se înțelegea că vorbesc serios.

A început să râdă și a dat să vină spre mine. Bă, când i-am f#tut o gutuie din aia în meclă, i-a sărit și șapca din cap. 😂 Cât am putut i-am dat! Eu am făcut handbal, tehnic i-am dat. I-am dat să sară, 'tu-l în gură! Am dat drumul la Dracarys și ce-a fost la gura mea, puteți să vă imaginați!

fara descriere

"Păi 'tu-ți gâtu' mă-tii, te iei de femei noaptea pe stradă să le arăți tu, ce?" Și dă-i și urlă și mă duceam spre el.

Ăsta își ia șapca de jos, începe să facă pași în spate, n-a avut curaj să mă înjure, am înțeles din ce zicea numa' "ai probleme la scufiță".

"Tot eu am probleme la scufiță?! Băgaa.. "

Și o iau vehement spre el. O rupe la fugă, se duce dracu', eu țip după el de mă aude tot cartierul.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 19 octombrie. Nelson Mondialul în direct cu Andreea Mantea - Ce a spus despre Bianca

Dau să mă întorc spre strada mea, în spate un domn pe la vreo 50 de ani, care cel mai probabil se ducea la muncă, trece pe lângă mine cu capul în jos și în pas alert, auzise, văzuse, nu voia să aibă treabă cu situația.

Nici nu mă așteptam la altceva, m-am obișnuit cu lașitatea. De-aia unele dintre noi au co%ie, pentru că sunt nevoite să se apere singure.

Îmi iau gutuia de jos și mă îndrept spre scară tremurând de la toți dracii care mă zbârnâiau în momentul ăla. Ce rău mi-a părut că nu i-am tras câteva picioare-n c*r și vreo 40 în co%ie. Data viitoare să nu mai îndrăznească să facă așa ceva oricui i-ar ieși în cale, cum i-am ieșit eu în noaptea (dimineața, de fapt) asta. Oricum după faza asta, sper că nu mai îndrăznește!?!

Și-a găsit ăsta cu cine să facă de-astea!

Mi-e scârbă.

Nu, n-am sunat la poliție. Ce să facă? Să-mi spună că dacă nu m-a f**ut, nu se pune?
M-am descurcat singură!

Fetelor, aveți grijă de voi!”, a povestit ea pe pagina ei de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate