O tânără din Constanța susține că medicul stomatolog a mutilat-o pe viață. A rămas cu gura paralizată după o extracție: "Mi-am pus mâinile în cap"

O tânără din Constanța face acuzații grave la adresa unui medic stomatolog.

O tânără din Constanța susține că medicul stomatolog a mutilat-o pe viață. A rămas cu gura paralizată după o extracție:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

O tânără din Constanța face acuzații grave la adresa unui medic stomatolog. Ramona Florică susține că a rămas cu gura paralizată, după ce acesta i-ar fi scos o măsea. A doua zi, s-a trezit cu fața umflată și cu gura strâmbă. 

În momentul în care a s-a întors la cadrul medical, aceasta a susținut că nu este de domeniul lor, așa că au trimis-o la Urgențe.

Acolo, i s-a precizat faptul că a suferit o pareză facială de la extracție. De asemenea, și că medicul stomatolog ar fi greșit ceva în timpul intervenției. 

Citeste si: Doi falşi medici stomatologi, soţ şi soţie, acuzați că au mutilat sute de pacienți în patru ani! „A început să îmi omoare nervii la dinţii sănătoşi”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Pe 22 februarie, am avut dureri de măsea, în culmea disperării am fost să o scot. O prietenă mi-a recomandat-o pe doamna doctor. Am luat legătura cu ea, am vorbit, m-am prezenat la cabinet, m-a consultat și a decis să îmi facă extragerea. M-a pus pe scaun, mi-a făcut anestezia în falcă, pe dinăuntru. Atunci ea a zis „Aeoleu, am lovit ceva”. Mi-a apărut o gâlmă, mi-a zis că îmi trece în 2-3 zile.

Eu am crezut. Am mers acasă liniștită. Dimineață mi-a zis copilul „Mami de ce ai gura strâmbă?”. Când m-am uitat în oglindă mi-am pus mâinile în cap. Am sunat-o pe doamna doctor, m-am dus la cabinet, m-a consultat și m-a trimis la o altă colegă de-a ei, și a zis că nu e de domeniul lor. M-au trimis la Urgențe, am mers, medicii mi-au spus „Ați suferit o pareză facială de la extracție”.
Mi s-a spus că doamna ar fi greșit ceva”
, a povestit tânăra, la Acces Direct.

Ramona, la un pas să se sinucidă

Cu lacrimi în ochi, Ramona Florică recunoaște faptul că a luat în calcul să se sinucidă, pentru că a trecut prin multe stări cumplite. 

O tânără din Constanța susține că medicul stomatolog a mutilat-o pe viață. A rămas cu gura paralizată după o extracție: "Mi-am pus mâinile în cap"
Ramona Florica[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Fosta concurentă de la iUmor, Lolrelai, noi acuzații la adresa medicului stomatolog: ”Mi-a dat telefonul pe mod avion”

„Am făcut și atacuri de panică în spital. MI s-a dat tratament, mi s-a recomandat să merg la neurologie, la fizioterapie. Am luat legătura cu doamna doctor pe cale amiabilă. I-am zis că mă costă 2.000 de lei tot drumul, consultațiile, tratamentul. Mi-a zis să revin a doua zi, mi-a dat banii de care i-am spus. În timp, eu nu mi-am revenit. Am intrat în depresie, am vrut să mă arunc în fața mașinii, am lăsat copii dormind și am vrut să merg să mă spânzur, nu mai pot. Mă chinui să mănânc, stau cu prosopul sub gură pentru că îmi cade mâncarea din gură”, a mai adăugat pacienta păgubită.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Dependența de substanțe interzise a distrus-o în totalitate! Și-a pierdut casa, locul de muncă și dinții, după șase ani de consumat droguri

Doi falşi medici stomatologi, soţ şi soţie, acuzați că au mutilat sute de pacienți în patru ani! „A început să îmi omoare nervii la dinţii sănătoşi”

Dr. Alexandra Mircea - Cum a schimbat COVID-19 stomatologia și despre igiena orală în umbra pandemiei

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este sărbătorit sâmbătă

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Video teribil. Cum arată Apocalipsa într-o secundă. Imaginile s-au derulat în direct

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies