O tânără din Galați a plătit doi băieți să-i omoare soțul, apoi a sunat la poliție

O tânără din Galați a plătit doi băieți să-i omoare soțul, un italian în vârstă de 62 de ani, după care a vrut să însceneze un accident casnic.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Femeia de 32 de ani, din localitatea Buciumeni, și-a omorât soțul în vârstă de 62 de ani, alături de doi bărbați pe care i-a plătit, potrivit unor surse judiciare citate de Adevărul.


In articol:

Citeste si: Amenzi usturătoare pentru șoferi, chiar de astăzi

Citeste si: Primul mesaj al Irinei Rimes după ce a ieșit din operație: „Totul va fi bine!”

Citeste si: Bucurie mare în familia Mariei Constantin: ”Cel mai mic nepoțel!” Mama cântăreței s-a pozat fericită cu el: ”Iubirea lui bunica” FOTO

O tânără din Galați a plătit doi băieți să-i omoare soțul, apoi a sunat la poliție

După odioasa crimă femeia a încercat să înseneze un accident casnic și în data de 30 decembrie 2019, la ora 22:30, a sunat la poliție și a anunțat că soțul ei de origine italiană decedat în propria locuință.

Corpul bărbatului era plin de leziuni, așa că autoritățile au început o anchetă cu suspiciunea de omor.

În prima zi a anului 2020 legiştii au confirmat, în urma efectuării necropsiei, bănuielile anchetatorilor: italianul a fost omorât în bătaie. Anchetatorii au aflat că soția bărbatului italian a comandat asasinatul, care i-ar fi plătit pe cei doi agresori cu suma de 2.500 de lei.

Femeia şi autorii crimei au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de omor calificat. În cursul zilei de 1 ianuarie, cei trei vor fi duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Nu se ştie deocamdată ce declaraţii au dat suspecţii şi dacă şi-au recunoscut fapta. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate