O tânără din Marea Britanie s-a distrat cu prietenii în club, după care s-a spânzurat. Rezultatul autopsiei i-a șocat pe toți

O tânără din Marea Britanie a șocat pe toată lumea după ce a decis să-și pună capăt zilelor.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

O tânără s-a distrat cu prietenii în club, după care s-a spânzurat


In articol:

Fiica unei femei de afaceri din Marea Britanie a avut o moarte subită. Katrina Fell, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă într-o pădure, după ce s-ar fi spânzurat. Apropiațiilor le este foarte greu să creadă că a fost capabilă să-și ia viața, deoarece era mereu o persoană veselă și fericită.

În noaptea în care și-a pus capăt zilelor, Katrina a petrecut într-un club cu prietenii ei. Ei susțin că tânăra s-a simțit foarte bine și nu ar fi prevestit ceea ce urma de fapt.

Deodată, Katrina a început să se panicheze după ce s-a așezat pe o canapea și a început să repete agitată: „Am nevoie să mă întorc acasă”. Următorul lucru pe care l-a făcut a fost să-și comande un taxi, dar în loc să meargă acasă, s-a dus să-și pună capăt zilelor.

Citeste si: Doi liceeni din Târgu Jiu, amendați de polițiști la poarta școlii

Citeste si: Cum arată Anda Adam după operația de rinoplastie! „Era chiar groaznic”

Citeste si: Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 februarie

Mașina a dus-o pe tânăra de 23 de ani într-o pădure din apropierea casei ei. A fost mai târziu găsită spânzurată de un copac.

De ce tânăra și-a pus capăt zilelor

Chiar dacă tragedia a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, mmai multe răspunsuri au fost făcute publice acum. Medicii legiști au descoperit că tânăra a suferit un episod psihotic din cauza consumului excesiv de cocaină și alcool. Autoritățile susțin că nimeni n-a mai fost implicat în această tragedie.

O tânără s-a distrat cu prietenii în club, după care s-a spânzurat

Katrina lucra ca ospătar într-un restaurant, iar colegii ei sunt șocați că a recurs la un asemenea gest. Ei o descriu ca o persoană plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. Avea planuri de viitor alături de iubitul ei, cu care voia să se mute cât de curând. Mai mult decât atât, urma să plece și într-o excursie în Amsterdam. (Citeste si: Denisa a murit într-un teribil accident de mașină. Tânăra avea doar 18 ani)

Mama Katrinei este directorul unei companii influente din Anglia, din domeniul sănătății.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate