O tânără mamă româncă a fost ucisă cu brutalitate de iubit, în casa lor din Italia. Declarația criminalului i-a uluit pe judecători: „Nu știu de ce am făcut-o”

O tânără mamă de origine română a fost ucisă miercuri de iubitul ei în vârstă de 36 de ani. Bărbatul a fost dus în fața instanței și a declarat că nu își mai amintește motivul pentru care a recurs la odioasa faptă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Mihaela Roua, o tânăra mamă româncă de 32 de ani, a fost ucisă cu două lovituri de cuțit chiar în casa în care locuia alături de iubitul ei, în regiunea Abruzzo.

Citeste si: Scandal acasă la Gigi Becali chiar în ziua în care își mărită fata! Pumni, picioare, urlete și înjurături! A fost nevoie de trei echipaje de poliție și jandarmi

Citeste si: Gelozie fără margini. Un bărbat din Arad l-a snopit în bătaie pe presupul amant al soției: „M-a omorât!”

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Fragmente din mandibula Alexandrei s-au găsit în butoiul groazei lui Gheorghe Dincă

O tânără mamă a fost ucisă cu brutalitate de iubit, în casa lor din Italia. Declarația criminalului i-a uluit pe judecători: „Nu știu de ce am făcut-o”

Bărbatul, care este și el tot român, a fost dus la audieri pentru validarea mandatului de arestare și nu a dat nicio explicație în fața anchetatorilor. La ancheta preliminare, Cristian le-a spus judecătorilor de mai multe ori „nu stiu” și „nu-mi aduc aminte”.
Cristian a susținut că aveau probleme în cuplu.

fara descriere

"După 17 ani de conviețuire, relația noastră s-a răcit. Ea mă acuza că îi ofeream mai puțină atenție de când ne-am mutat în noua casă. De fapt, criza începuse recent, cam de prin aprilie. Atunci am decis de comun acord să ne separăm. Din moment ce aveam o fiică de 6 ani, o casă pe care tocmai o cumpărasem și o rată de plătit, se discuta despre cum să ne punem de acord. Certurile noastre erau tot mai frecvente. La început aveam intenția chiar să vindem casa, dar ni s-a explicat că trebuie să așteptăm cel puțin doi ani. Nu reușeam să găsim o soluție care să fie bună pentru amândoi. Din acea blestemată zi de miercuri nu-mi aduc aminte nimic, nici măcar ce mâncam", a mărturisit Cristian Daravoinea, potrivit Il Messaggero.

Cristian Daravoinea, cetăţean român, a înjunghiat-o pe iubita lui când fetiţa lor de șase ani era la şcoală, scrie Observator.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate