O tânără mămică s-a aruncat în Mureș după ce a născut! Soțul spune că ar fi vorba despre o depresie

O tânără mamă din Arad s-a aruncat în Mureș imediat după ce a născut.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Tânăra mamă a încercat să își pună capăt zilelor imediat după ce a născut, în zona Filarmonicii de Stat Arad, informează renașterea.ro.

Citeste si: Florin Salam a fost comparat cu Regele Mihai: „Nicolae Robu îl interzice pe Rege în Timișoara”

Citeste si: „Sunt căsătorită de șase ani. El m-a înșelat de câteva ori, însă eu l-am iertat. Adevărul este că în fiecare seară îmi spune că...”

Citeste si: Familia Melencu este chemată de Klaus Iohannis la Cotroceni. Alexandru Cumpănașu tună și fulgeră: „De ce doar ei?”

O tânără mămică s-a aruncat în Mureș după ce a născut! Soțul spune că ar fi vorba despre o depresie 

Femeia a fost salvată în ultimul moment de o patrulă de jandarmi, care au anunțat serviciile de urgență. Tânăra mamă a fost scoasă din apă de un echipaj SMURD sosit la fața locului, cu sprijinul IGSU și cel al unui echipaj al poliției locale.

Potrivit soțului femeii, motivul pentru care a vrut să își curme viața este depresia post-natală. Bărbatul a declarat că soția lui a avut o cădere nervoasă cauzată de șocul nașterii.

Tânăra mamă a fost transportată la ambulanță cu sprijinul polițiștilor locali aflați în patrulare pedestră în Parcul Eminescu, locul de derulare a Târgului de Iarnă. Echipajele operative ale poliției municipiului și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad sosite, de urgență, la locul incidentului au reușit, în primă instanță, să salveze viața acesteia.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate