O tânără născută în închisoare își caută cu disperare tatăl! „Am fost luată de Protecţia Copilului la Bacău”

O tânărăr sportivă din Bacău speră să-și cunoască tatăl. Are o poveste de viață impresionantă și măcinată de dorul de părinți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Giorgiana Elena Lupu are 23 de ani, este vicecampioană la atletism și nu și-a cunoscut niciodată tatăl. Speră să-l întâlnească și, deși i-a cerut mamei sale detalii despre el încă de când era mică, nu a primit niciodată informații despre el.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, tânăra de 23 de ani a povestit cp s-a născut în închisoare și că a fost luată de Protecțăia Copilului fiindă mama ei nu se descurca să o crească.

„M-am născut în puşcărie. După ce m-am născut în puşcărie am fost luată de Protecţia Copilului la Bacău, fiindcă mama nu avea condiţii să mă crească (…). Au fost nişte ani foarte greu de descris. Adică nu există cuvinte ca să vă explic ceea ce am simţit şi cât dor mi-a fost de părinţi. (…) Eu când m-am uitat prima oară în certificatul meu de naştere şi am văzut la tată, atunci am simţit o lovitură în piept. Am simţit ca şi cum s-a rupt ceva înăuntrul meu”, a spus Giorgiana Elena Lupu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

fara descriere

Mama sportivei a refuzat mereu să dea informații despre bărbatul cu care a fost concepută Giorgiana. „Mereu îmi spunea când o întrebam de tata… Îmi spunea că nu ştie. După ce am crescut îmi spunea că o să-mi spună după ce o să cresc, după ce o să fiu mai mare. Iar ea, când am împlinit vârsta de 10 a plecat din ţară şi n-a mai venit de 12 ani, 13 ani de zile”, a mai spus tânăra.

Citeste si: Adriana de la Războinici s-a întors în România! Primele imagini cu fosta concurentă de la Survivor

fara descriere

Tânăra a scris o poezie pentru tatăl ei

Giorgiana Elena Lupu a scris câteva cuvinte emoționante pentru bărbatul pe care nu l-a cunoscut niciodată, dar pe care și-a dorit toată viața să îl cunoască.

”Unde ești tu acum, oare?
Tu nu știi ce rău mă doare.
Lipsa ta în viața mea
Mi-a înnegrit inima.
Am luptat enorm de mult
Și am depășit orice drum.
Este o speranță în mine,
Știu că am să dau de tine!”, sunt versurile pe care tânăra le-a scris pentru tatăl ei, despre care nu știe decât că era student la Facultatea de Litere atunci când a cunoscut-o pe mama ei.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate