O tânără s-a filmat în timp ce mânca și a reușit să șocheze internetul cu meniul ei VIDEO

Un filmuleț apărut pe internet uimește prin felul în care o fată mănâncă preparatele din fața ei.

Distribuie pe:

O fetiță șochează internetul cu modul de a mânca


In articol:

O tânără asiatică mănâncă cantități mari de alimente cu o viteză incredibilă. Pare că nici măcar nu le mestecă.

După ce porția de slănina este terminată, urmează câteva bucați impresionante de carne.

Masa bogată a fetei este continuată cu alte bucați consistente de carne, fructe de mare, dar și un preparat despre care nu se știe foarte multe, dar care a provocat dezgust în rândul internauților. 

Citeste si: Cea mai mare dorință a lui Armin Nicoară! Culmea, tot la Vlăduța Lupău de gândește, nu la ”oficiala” Claudia Puican

Citeste si: Tolănită pe limuzina de 100.000 de euro, fiica sexy a lui Sile Cămătaru a mai făcut o aroganţă: „Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încălca mai târziu”

Citeste si: Legătura neașteptată între Cristi Borcea și fiul lui Leo de la Strehaia! Amândoi au ajuns sub formă de tatuaj pe trupul iubitelor lor

Obiceiurile culinare ciudate ale asiaticilor

Se cunoaște faptul că asiaticii au niște gusturi mai neobișnuite când vine vorba de mâncare.

Astfel că pe internet circulă tot felul de filmulețe în care oamenii consumă diverse preparate, mai mult sau mai puțin normale.

O fetiță șochează internetul cu modul de a mânca

Preparate ca vinul cu aromă de șarpe, oua învechite de câteva luni, pești otrăvitori, insecte prăjite, fructe de mare încă vii, lilieci și șoareci, sunt considerate delicatese în partea asiatică a lumii.

Chiar și mâncarea poate face victime

Deși asiaticii sunt obișnuiți să mănânce preparate interesante, au existat și persoane care au avut de suferit de pe urma consumării acestor alimente. 

Nu mai puțin de 20 de oameni au murit în China în ultimii ani, din cauza unui pește care, necurățat corespunzător, este foarte otrăvitor pentru organism, în unele cazuri fiind chiar letal.

O fetiță șochează internetul cu modul de a mânca

Un alt caz este cel al unei cunoscute vloggerițe din China care a fost atacată de caracatița pe care încerca să o mănânce de vie. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate