O tânără s-a întrecut cu gluma. Motivul pentru care s-a filmat în fața ”Casei Groazei” din Caracal: ”Dincă, ești acasă?”

După mai bine de un an de la tragediile din Caracal, glumele de pe internet nu se opresc!

Gheorghe Dincă
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

A trecut mai bine de un an de la dispariția celor două adolescente, Alexandra și Luiza. În timp ce Gheorghe Dincă se află în închisoare, pare că tinerii nu se opresc din glume macabre, pe care le postează pe rețelele de socializare.

De curând, un alt clip a fost publicat pe celebra aplicație TikTok, acolo unde o tânără, foarte amuzată de situație, merge la Gheorghe Dincă la poartă. Imaginile devenite virale în mediul online sunt de-a dreptul incredibile, ținând cont că acel loc ar putea fi unul al crimei. Pe poarta respectivă se poate observa clar cum portretele celor două tinere, Alexandra și Luiza, stau agățate. Acest lucru nu o împiedică pe o tânără să facă haz de necaz.

Dialog halucinant, surprins pe TikTok

În imaginile postate pe TikTok, în care o tânără este suprinsă în fața casei lui Gheorghe Dincă, se poate observa cum fata face haz de necaz de o situație cruntă. În acel loc au rămas lipite portretele Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, cele două tinere dispărute fără urmă. În timp ce Gheorghe Dincă se află după gratii, internauții se amuză în fața casei lui.

Citeste si: Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu și-a pierdut răbdarea și recurge la un gest disperat. Ce a făcut biata femeie pentru a pune presiune pe autorități

Citeste si: Gheorghe Dincă vrea să-și demonstreze cu orice preț nevinovăția! „Monstrul din Caracal”, lovitură dură din spatele gratiilor

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Ce faci, domnișoară aici la Dincă la poartă?”, o întreabă cel care filmează.

Am venit să cumpăr caș și brânză”, spune amuzată tânăra.

”Doamne, ești la el?, o mai întreabă tânărul care filmează, în timp ce se aude cum fata respectivă îl strigă pe Dincă la poartă: ”Dincă, ești aici?”

O tânără s-a întrecut cu gluma
O tânără s-a întrecut cu gluma

O tânără s-a întrecut cu gluma
O tânără s-a întrecut cu gluma

Gheorghe Dincă vrea să-și demonstreze nevinovăția

Gheorghe Dincă, în vârstă de 67 de ani, este determinat să-și demonstreze nevinovăția în fața tuturor. El a început să scrie la o carte despre viața sa. În cartea respectivă, bărbatul va povesti despre dramele vieții sale, cât și despre dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. (VEZI AICI CONTINUAREA)

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă[Sursa foto: Captură YouTube]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorel Cataramă spune ce s-a întâmplat după ce a oferit 100.000 de euro recompensă în cazul Caracal VIDEO

Mama Luizei Melencu a făcut un gest sfâșietor, la 1 an și 7 luni de la dispariția fiicei sale. „Te iubesc, Lulu meu”

Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Informația care-i va speria pe toți! Ce se va întâmpla cu România pe 21 noiembrie

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Schimbarea uriașă făcută de Lidl și Kaufland. Toți clienții vor primi asta în curând

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Pandemia este doar începutul? Acum știm ce se anunță în 2030. Descrierea este apocaliptică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies