O tânără vasluiancă de 17 ani bolnavă de coronavirus a adus pe lume un bebeluș prematur. Care este starea celor doi

O tânără vasluiancă de 17 ani a adus pe lume un bebeluș prematur după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

 O tânără vasluiancă de 17 ani bolnavă de coronavirus a adus pe lume un bebeluș prematur. Care este starea celor doi


In articol:

O tânără de etnie romă de 17 ani din Bârlad care s-a infectat cu coronavirus a adus pe lume un bebeluș de doar un kilogram. Tânăra însărcinată în șase luni nu a vrut să respecte regulile impuse de Guvern și s-a infectat cu virusul. În urma testelor efectuate la spitalul din Bârlad, tânăra a fost trimisă la spitalul județean din Vaslui, apoi transferată la Spitalul de Boli Infectioase din Ias pe 16 aprilie.

Citeste si: Românii plecați la cules de sparanghel în Germania vor să se întoarcă acasă: „Nu vrem să murim aici pe capete”

Miercuri 22 aprilie, bârlădeanca a adus pe lume la maternitatea „Elena Doamna” din Iasi un bebeluș prematur. Bebelușul și mama sa au fost transferași cu un echipaj Smurd la Maternitatea Cuza Vodă pentru a-l putea stabiliza pe bebeluș și a-l putea ține în viață. 

Care este starea bebelușului după ce a fost transferat la o altă maternitate 

Bebelușului i s-au făcut teste pentru a se verifica dacă și el s-a infectat cu coronavirus după ce mama lui nu a vrut să respecte restricțiile și s-a îmbolnăvit.

Citeste si: Vești bune de la un medic renumit: „Coronavirus tinde să dispară singur”

„Bebelusul a fost transferat în incubator, intubat si ventilat”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU SMURD Iasi, potrivit BZI. 

Citeste si: Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava ar urma să revină la serviciu, după ce s-a vindecat de infecţia cu coronavirus

Motivul halucinant pentru care un tânăr de 21 de ani s-a sinucis în izolare. A lăsat în urmă o fetiță de un an

Un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie s-a sinucis în izolare de dorul familiei și mai ales a fetiței sale de un an an.

Pandemia de coronavirus face numeroase victime în lume și nu doar efectelor provoate de boală, ci și din cauza depresiei care poate veni odată cu izolarea la domiciliu. Este și tristul caz al lui Red Gale, un tânăr de doar 21 de ani din Marea Britanie care nu a mai rezistat să stea izolat departe de familia sa și și-a pus capăt zilelor.

Citește întreaga știre aici

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate