O tânără vrea să ajungă să aibă ”vagin de Barbie”! Obsedată de operațiile estetice, a cheltuit o avere

O tânără, obsedată de operațiile estetice, dorește să facă o nouă ”aroganță”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Star Delguidice

O tânără pe numele său Star Delguidice a ajuns cunoscută după ce a făcut foarte multe operații estetice, cu speranța ca va reușit vreodată să atingă ”idealul”, ”perfecțiunea”.

Astfel că tânăra din Birmingham, Marea Britanie, a dat o poală cu bani pe operațiile estetice pentru a deveni, practic, o păpușă Barbie vie. Tânăra acum, însă, are alte ”așteptări”, astfel că își dorește foarte mult să aibă un ”vagin de Barbie”. Intervențiile estetice pot fi înțelese din anumite puncte de vedere, însă acum tânăra dorește să aibă parte de o ”extravaganță” în viața ei și să își modifice părțile intime.

O tânără vrea să ajungă să aibă ”vagin de Barbie”

Star Delguidice, în vârstă de 32 de ani, a cheltuit deja 200.000 de lire pentru intervențiile sale estetice. Star susține că nu îi place cum arată organul ei genital în prezent și se pregătește să facă a treia operație în zona vaginului.

Citeste si: Un cuplu s-a pălmuit și bătut în autobuzul spre aeroport! Imaginile filmate sunt șocante

Citeste si: O tânără a încercat să scape de tariful pentru bagaje zicând că este gravidă! Ce i s-a întâmplat apoi

Star Delguidice vagin de barbie

Citeste si: Un tânăr necredincios a mers cu o fată la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Ce i s-a întâmplat băiatului apoi

Star își va face cea de-a treia operație de vaginoplastie în luna decembrie a acestui an. Operația va avea loc în Istanbul. Procedura constă în „ridicarea și netezirea” vaginului.

„Operația aceasta îmi va face un vagin perfect, ca cel al păpușilor Barbie. Procedura constă în a face vaginul mai mic și mai strâmt, făcându-l și plăcut la atingere din exterior. Am mai avut două operații în zona vaginului în trecut, însă nu sunt complet mulțumită de rezultat. Mi-am modificat majoritatea părților corpului și mă vor opri doar când mă voi simți perfectă”, a declarat Star pentru The Mirror.

Operațiile estetice pe care Star le-a făcut și cât au costat: 4 implanturi mamare- 16 000 de lire, 3 operații în zona vaginului- 12 700 lire, 5 liposucții- 10 000 de lire, 4 operații estetice la nas- 16 200 de lire, Augumentare buze și obraji și Botox- 30 000 de liere pe an, Conturare frunte și mandibulă- 23 775 de lire, Ridicare sprâncene- 7 000 de lire, Ridicare buze - 1 000 de lire, Operație la ploape- 6 000 de lire, Micșorarea sfârcurilor- 2 000 de lire, PDO tratament pentru tonus și piele - 2 000 de lire pe an, Tratamente pentru gene - 1 000 de lire, Fațete dentare- 15 000 de lire, Implant fesier și transfer de grăsime de pe corp- 15 000 de lire, plus alte proceduri cosmetice sau cu laser în zona feței.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate