O vanzatoare, amendata de un politist la locul de munca: "Bine, nenorocito! Te aranjez eu pentru asta!"

O femeie din Otelu Rosu, amendata de un politist local la magazinul in care lucra. Ce s-a intamplat si de ce a vrut sa se razbune omul legii.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

vanzatoare-otelu-rosu-amendata


In articol:

O vanzatoare de la un magazin de cartier din Otelu Rosu (Caras-Severin) a primit o amenda de 2.000 de lei de la un politist local.

Sofia Obrejan a povestit, suparata, ce s-a intamplat si cum a ajuns sa fie amendata cu o suma mai mare decat salariul ei pe o luna.

Femeia a avut un schimb de replici cu politistul local, iar barbatul a promis razbunare.

O vanzatoare din Otelu Rosu, amendata de un politist local: "Nenorocito, te aranjez eu"

„A ajuns în faţa magazinului, a împins bariera şi i-am spus că nu are voie să intre pentru că, în primul rând, este ora închiderii şi în al doilea rând noi servim de la uşă. A început scandalul cu mine: 'Ce, eu nu am voie să intru? Nu vezi cine sunt eu?'. Au fost nişte discuţii. În acel moment, mi-a spus: 'O să te aranjez eu. Dă-mi adeverinţa de serviciu'. Nu avea nici mască, nici mănuşi, i-am arătat-o de la pult şi i-am spus să cheme un echipaj cu mască şi mănuşi că le-o înmânez: 'Bine, nenorocito! Te aranjez eu pentru asta”, a declarat Sofia Obrejan pentru adevarul.ro.

Citeste si: Pepe s-a luat singur la misto dupa ce a primit amenda in noaptea de Inviere: "Lumina sfanta costa"

Citeste si: Avem voie să schimbăm data pe declarația pe propria răspundere? Poliția spune că da, însă mai mulți români susțin că au primit amenzi din acest motiv

Citeste si: Un tanar din Bucuresti, amendat cu 20.000 de lei: "Sunt la pamant, nu am de unde plati"

Vanzatoarea din Otelu Rosu s-a plans primarului si a crezut ca a scapat, dar cateva zile mai tarziu s-a trezit cu o alta amenda.

„În cazul ăsta nu mai pot să mă mai adresez nici primăriei, doar instanţei. E strigător la cer. Eu merg la serviciu, sunt expusă. Am o familie. Salariul meu lunar este de 1.700 de lei. Eu nu pot să plătesc o amendă de 2.000 de lei pentru că un comunitar îşi permite aşa ceva. O să mă adresez instanţei. Chiar nu pot să o las aşa pentru că este un abuz. Eu eram în timpul serviciului, nu eram nici la plimbare nici pe stradă. Eu dacă merg doi metri la magazin îmi fac declaraţie”, a mai spus Sofia Obrejan pentru sursa citata.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate