O vedeta a postului VH1, impuscata mortal de sotul ei, care apoi s-a sinucis

Actriţa Stephanie Moseley, o vedetă a postului VH1, a fost împuşcată mortal, luni, de soţul ei, rapperul Earl Hayes, care, după comiterea crimei, s-a sinucis, informează TMZ.com.

Distribuie pe:

fara descrierePoliţia din Los Angeles a dezvăluit faptul că în locuinţa cuplului a fost găsită o cantitate foarte mare de marijuana. Rapperul Earl Hayes a ucis-o cu o armă de foc pe Stephanie Mosely, atunci când vedeta postului VH1 se afla în cadă, şi apoi s-a sinucis cu aceeaşi armă.

Tragedia s-a produs la câteva secunde după o discuţie pe care rapperul a purtat-o cu pugilistul Floyd Mayweather pe FaceTime, un serviciu de videotelefonie online creat de grupul Apple. Earl Hayes nu a întrerupt conversaţia, iar celebrul pugilist a auzit în direct focurile de armă.

Site-ul TMZ.com afirmă că poliţia din Los Angeles a recuperat aproape 4,5 kilograme de marijuana din apartamentul cuplului. Potrivit jurnaliştilor americani, este vorba de o cantitate mult prea mare de marijuana pentru a fi utilizată pentru consum personal, iar valoarea ei de pe piaţa neagră se apropie de 40.000 de dolari.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate