O vedeta a primit amenintari pe telefon: "Dupa emisiunea de ieri am primit multe apeluri cu numar ascuns. Azi..."

Dupa ce ieri a fost invitata la o emisiune tv unde a facut dezvaluiri socante despre Nicolae guta, fosta lui amanta, Dana Roba, a primit zeci de apeluri cu necunoscut si mesaje de amenintare.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Dupa emisiunea de ieri am primit multe apeluri cu numar ascuns. Nu am raspuns. Azi am primit niste mesaje care nu isi au rostul in viata mea de pe un numar vizibil. Erau de amenintare si jignire. Toate mesajele le-am primit pe la ora 14. Nu am raspuns, nu le bag in seama. Pentru mine, Nicolae Guta este un zero barat. Au legatura cu el pentru ca nu am facut altcuiva rau. Ajut cat pot. Daca ma vede acum persoana care ma cauta, ii spun ca nu imi poate face rau. M-am speriat initial, nu e usor mai ales ca am fost talharita pe strada.

Mi-am schimbat numarul de telefon de cand am fost cu Guta, dar il poate afla chiar daca putine persoane au numarul meu. Prietenii te tradeaza in ziua de azi. Ma gandesc ca el imi da mesaje pentru ca e singurul cu care am avut divergente. Nu ma mai intereseaza persoana lui. De cand e Nicolae cu fata asta, si Edi a primit mesaje. Poate ea le trimite. Astea sunt presupunerile mele",
a spus Dana pentru Antena 1.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate