O vedeta de la Hollywood recunoaste ca a fost dependenta de droguri - VEZI despre cine este vorba si cum s-a vindecat!

In timpul unui interviu acordat celor de la "Access Hollywood", Demi Lovato a ajuns sa vorbeasca dechis despre cum priza cocaina si despre cum reusea sa ascunda de toata lumea aceasta mare problema.

Distribuie pe:

fara descriere

"Sunt foarte, foarte buna in a manipula oamenii. Si asta am facut si in legatura cu afectiunea mea. I-am manipulat pe toti cei din jurul meu cu privire la ceva despre care nu am mai vorbit niciodata pana acum: consumul meu de droguri. Puteam sa ascund droguri. Nu puteam sa rezist, mai mult de o jumatate de ora sau o ora fara cocaina si o strecuram cu mine si in avion ... Asteptam pana cand toti cei de la bussines adormeau si o faceam chiar acolo sau ma furisam pana la baie. Atat de dificil ajunsese totul" a povestit vedeta.

Mama lui Demi spune ca nu a stiut exact la momentul respectiv despre problemele fiicei sale, insa banuia.

fara descriere

De asemenea ea a vorbit si despre alte probleme pe care le-a avut, cum ar fi tulburarea de alimentatie, dependenta de alcool si de droguri de care s-a vindecat dupa ce a fost internata intr-un centru de reabilitate in 2010.

fara descriere

Demi Lovato a scris si o carte "Stay Strong: 365 Days a Year", care a fost lansata pe 19 noiembrie in SUA si Canada, in care vorbeste despre perioada grea din viata ei.

Autor: Lia Incicas

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate