O vedetă de la noi, mărturisiri neaşteptate! Cum a reuşit să renunţe la alcool: ”Obişnuiam să beau săptămânal, dar...”

Nadine, care s-a făcut remarcată în urmă doar câţiva ani la show-ul ”Şcoala Vedetelor”, a făcut mărturisiri neştiute despre viaţa sa. Mai exact, ea a povestit cum a reuşit să renunţe la fumat şi la alcool.

Autor: T.S.
 
La sfârşit de an, Nadine, în vârstă de 40 de ani, a tras linie şi a vorbit despre realizările din anul ce se încheie şi s-a arătat încântată de faptul că a reuşit să renunţe la fumat şi la alcool. 
 
„Aşa cum pentru 2017 mi-am dorit să nu mai fumez, la fel mi-am dorit să nu mai beau strop de alcool… Mi-am dorit să devin omul care la oboseală, la presiune, la frustrare şi la distracţie, să nu
aibă nevoie de alcool. Obişnuiam să beau săptămânal. Obişnuiam să spun “ Ce zi obositoare, am nevoie de un pahar de vin…”.
 
Voiam să devin omul care după o zi plină, să îmi găsesc confortul prin starea minţii, prin schimbarea gândurilor, nu prin anihilarea emoţiilor cu alcool. Am reuşit din septembrie. Din septembrie si până acum, cred că am băut maxim 5 pahare de vin, şi de fiecare dată mi-a fost rău după.

Sunt recunoscătoare minţii mele care a acceptat convenţia şi a învăţat alte căi de a da confort omului care sunt. Om bun, să îţi faci lista pentru 2018. Dorinţele se îndeplinesc! Să crezi! Să crezi şi să speri! Tu, ce ţi-ai dorit? Pentru ce ai recunoştinţă? Te îmbrăţişez.
”, a povestit Nadine pe contul personal de socializare.
 
Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoş Apostolescu, împreună cu care are un băieţel, Noah. În prezent, ea este elevă în clasa a X-a.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Britney Spears, în culmea fericirii! A făcut anunţul în urmă cu puţin timp: ”Va deveni mamă!”

Oana Roman, anunţ trist despre mama ei: “Mama este somată să evacueze apartamentul în care stă, în OPT zile”

Dezvăluiri halucinante făcute de Emanuel Ungureanu, fostul colaborator al lui Mihai Lucan! La cine ar fi trebuit să ajungă rinichiul transplantat lui Arşinel

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies