O vedeta de la noi recunoaste: "Aveam datorii pentru ca nu ma puteam opri... a doua zi regretam" - VEZI despre cine e vorba si la ce se refera

Unele persoane publice sunt dependente de shopping si recunosc asta fara nicio problema.

Distribuie pe:

fara descriereDJ Wanda isi aduce aminte de momentele in care nu se putea abtinea sa nu isi cumpere haine si ca dupa ce ajungea acasa cu produsele achizitionate regreta. Acum, bruneta pare sa se fi vindecat de aceasta kalooga_36441" boala" si se gandeste de doua ori inainte sa iasa cu plasele pline dintr-un magazin.

"Eram in mijlocul filmărilor pentru un clip, la Londra. Am vazut o geaca intr-o vitrina. Era de la Marc Jacobs, am cumparat-o pe loc. Am avut datorii pentru ca nu ma puteam opri. Daca vedeam o rochie care imi placea si costa mult, o cumparam, chiar daca a doua zi regretam si nu mai puteam sa fac altceva. Acum m-am vindecat, dar nu in totalitate, acum ce cumpar, port. S-au adunat sifoniere intregi, am dat saci de haine. Luam mai multe din acelasi model. Nu ajungi sa le porti, dar te gandesti ca daca se arde, daca nu stiu ce", a povestit Wanda la Acasa TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate