O vedeta, suparata foc dupa concertul frantuzoaicei la Sala Palatului: "Rusine, Indila! Este penibil si inadmisibil, a fost incapabila"

Indila a sosit sambata seara in Romania pentru a sustine doua concerte consecutiv duminica seara la Sala Palatului.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereArtista a dezamagit grav publicul care a venit intr-un suflet sa o urmareasca. Mihaela Bilic a fost in public si a tinut sa precizeze ca totul a fost o mare bataie de joc si ca pretul biletului nu a fost deloc pe masura asa zisului spectacol.

"Rusine Indila! Am asistat azi la cea mai mare lipsa de respect si umilinta a publicului din Romania! Un concert ce a fost promovat ca fiind revelatia muzicala a iernii s-a dovedit a fi o bataie de joc! Organizatorii au adus cu nerusinare pe scena Salii Palatului o individa incapabila sa sustina o cantare intr-un bar, daramite un concert. Norocul nostru, al celor din sala, a fost ca a cantat Delia in deschidere. Au urmat apoi 30 min de asteptare pentru 35 min de spectacol.

De fapt cuvantul "spectacol" este un non sens, au fost 5 melodii si 2 chitari. Este penibil si inadmisibil sa ceri 280 lei pe un bilet la un concert in care muzica e pusa de pe un computer si totul dureaza 30 min! Pacat de public, nu am vazut demult atata lume frumoasa, venita sa asiste la o seara speciala. Iar nerusinarea organizatorilor a intrecut orice limite prin organizarea a 2 asa-zis spectacole in aceeasi zi. Trist si frustrant cand in loc sa aplauzi simti nevoia sa fluieri. Nu cred ca aceasta Indila ar putea fi primita cu asa un concert intr-o tara care se respecta. Din pacate in Romania organizatorii isi pot permite orice, pe bani multi. Sper ca cineva sa le ceara scuze sutelor de oameni care asteptau asta seara un eveniment special. Multumim Delia"
a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate