O vedetă TV de la noi, ”pe sticlă” cu ochii vineți! Răzvan Botezatu a fost bătut de iubit! Declarații EXCLUSIVE

De cele mai multe ori, gelozia naște ”monștri”. Iar asta a aflat pe pielea lui Răzvan Botezatu pe vremea când prezenta matinalul unei televiziuni, el fiind nevoit să apară, pe sticlă, cu ochii vineți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Pe la începutul carierei sale ca prezentator TV, Răzvan Botezatu a fost nevoit să apară, în studioul TV, cu un ochi vânăt, motiv evident de ironii nu tocmai fine în timpul emisiunii, cu atât mai mult cu cât nimeni nu avea vreo explicație, matinalul nefiind cunoscut ca fiind un tip violent.

Citeste si: Scandal colosal între ispita Bianca și Răzvan Botezatu! S-au jignit ca la ușa cortului

Citeste si: Reacţia incredibilă a lui Botezatu la adresa Biancăi Drăguşanu: "Asta e nebună! Mi-e frică de ea!"

Citeste si: Cătălin Botezatu, cutremurat de decizia de incinerare a Zinei Dumitrescu! "Este cumplit! Ea nu merita asta"! Designerul a dezvăluit de ce fiul creatoarei a luat hotărârea de a o arde EXCLUSIV

Citeste si: Bombă! Eroare de fabricație la vaccinul anti-COVID. „Încrederea a fost erodată” - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Răzvan Botezatu spunea, pe atunci, că făina i-ar fi provocat starea aceasta. "Cred că sunt alergic la făină. De când ne-am jucat cu făină, la Star Matinal, ochiul a început să mi se umfle. Şi în weekend am gătit un chec şi am observat că atunci când intru în contact cu făina, mă trezesc cu el umflat. Ciudat", spunea Răzvan Botezatu. Doar că, de fapt, adevărul era cu totul și cu totul altul. Mai exact, Răzvan Botezatu era într-o relație tioxică cu un bărbat, iar acesta îl abuza, la modul cel mai serios, pe prezentatorul tv. ”Relația cu el a durat mai bine de un an. Era un tip foarte gelos pe fiecare like, pe fiecare mesaj pe care îl primeam, că dansam la TV, orice făceam. Mă controla total, în fiecare dimineață mă aducea la serviciu și mă lua de la emisiune. Daca nu dormeam la el, la ora 05:00 fix era în fata blocului să mă ducă la emisiune”, povestește Răzvan Botezatu.

La început, îi plăcea atenția cu care era înconjurat, dar lucrurile au scăpat rapid de sub control. ”Mă teroriza și am scăpat greu de el. Mă urmărea, mă bătea și mă abuza psihic. Am ajuns să apar și la tv cu ochii vineți pentru că mă bătea cumplit. Se pornea și nu se mai putea opri, așa că, o dată am ajuns bătut rău în studio”, ne-a spus în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

 

 

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

"Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu ... "E gay!" - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer ... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu ... și cred că nimeni nu are dreptul să judece!", ne-a spus Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al lui Biancăi Drăgușanu. "Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund" , a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

UNGURII țin pe jar toată Europa! NU vor, sub nicio formă, să cedeze

Nu mai face acest gest niciodată! Vei umple toată casa de bacterii! Greșeala pe care toți o facem în baie. Specialiștii trag semnalul de alarmă

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Agah vrea sa divorteze

Adevărul despre plecarea lui Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei! "A dispărut din camera de hotel"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies