O vedeta tv dezvaluie cum se putea schimba destinul Madalinei Manole: "Adrian Tarau a dorit ca Madalina sa devina sotia lui si i-a pus totul la picioare, financiar vorbind. Madalina, insa, se gandea la toalete de scena, la relansari, la discuri!"

Inainte sa-l ia de sot pe Petru Mircea, Madalina Manole a fost la un pas sa se marite cu Adrian Tarau, un milionar roman stabilit in America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAdrian TarauMadalina Manole l-a cunoscut in 2006 pe Adrian Tarau, un om de afaceri roman ce parasise tara dupa ce fusese arestat intr-un dosar de contrabanda, in timpul unui turneu in America. "Miliardarul Adrian Tarau a iubit-o pe Madalina Manole inca din adolescenta si a fost atat de fascinat de faptul ca a cunoscut-o acum cinci ani, in America, incat s-a indragostit teribil de ea. Madalina a abandonat calatoria in scop artistic in Lumea Noua si, cucerita fiind de Adrian, a ramas pentru ceva vreme cu el”, a dezvaluit Cristi Brancu pe blogul sau.fara descriere “De la inaltimea impunatoarei sale rezidente din Chicago, Adrian Tarau a dorit ca Madalina sa devina sotia lui, in scurta vreme. I-a pus totul la picioare, financiar vorbind. Madalina, insa, se gandea la toalete de scena, la relansari artistice, la discuri. Adrian a vrut sa intemeieze o familie cu ea in America, eventual sa aiba o proprietate la Monte Carlo, dar vizitele in Romania sa fie mai rare", a mai scris Brancu. fara descriereMadalina a locuit in casa lui Tarau din Skokie, un orasel de langa Chicago, o vila din caramida plasata intr-o zona rezidentiala, dar l-a parasit pe omul de faceri pentru a se reintoarce in Romania. “Fata cu parul de foc” l-a cunoscut apoi pe sunetistul Petru Mircea, cu care s-a maritat in 2009.fara descriereAsa arata casa in care Madalina Manole putea fi fericita

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate