O vedeta TV se luptă cu depresia şi face tratament de 16 ani contra acestei afecţiuni

Vedeta TV Sharon Osbourne a recunoscut în timpul emisiunii "The Talk", pe care o prezintă alături de alte celebrităţi feminine la postul american CBS, că se luptă cu depresia de 16 ani şi că urmează un tratament pentru a controla această afecţiune, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereSharon Osbourne, în vârstă de 62 de ani, a vorbit pentru prima dată despre faptul că suferă de depresie şi că, de 16 ani, urmează un tratament medicamentos pentru a ţine această afecţiune sub control. Vedeta a vorbit despre acest fapt în timpul emisiunii sale, când discuta despre actorul de comedie Wayne Brady şi problemele acestuia provocate de depresie.

Colegele de emisiune ale lui Osbourne s-au arătat mirate de mărturisirea acesteia. "N-ai vorbit niciodată despre asta", i-a spus Aisha Tyler, coprezentatoare a emisiunii "The Talk".

"Nu m-aţi întrebat niciodată", a răspuns Sharon Osbourne. "Unele zile sunt mai bune, iar în alte zile îţi vine să îţi tragi cearşaful peste cap şi să stai toată ziua în pat şi să nu faci nimic, să stai şi să putrezeşti", a mai spus Osbourne.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate