O viitoare mireasă, umilită la propria nuntă din cauza rochiei pe care o purta: „Cum să apari așa la biserică?!”

O viitoare mireasă a fost umilită de sute de oameni din mediul online după ce a arătat cu ce vrea să se îmbrace în cea mai importantă zi din viața ei

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

O mireasă, umilită la propria nuntă din cauza rochiei pe care o purta! O mireasă a trăit un adevărat calvar după ce le-a arătat prietenilor din mediul online rochia de mireasă pe care și-a cumpărat-o pentru a o putea purta în cea mai importantă zi din viața ei.


In articol:

Citeste si: Tatăl Andreei Bălan vorbește despre relația artistei cu Tiberiu Argint: „Am fost acum două zile la Andreea și...”

Mireasa a vrut să se laude cu rochia ei de mireasă, însă a fost umilită de sute de oameni

Mireasa a postat pe un grup din mediul online o fotografie cu rochia de mireasă pe care tocmai și-o cumpărase pentru ziua cea mare. Tânăra a postat cu scopul de a se lăuda cu achiziția făcută, însă efctul a fost cu totul altul. Motivul a fost reprezentat de trei trandafiri care erau cusuți fix în zona posteriorului.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu îl desființează pe Jador! ”Acum ești buricul pământului, dar faima nu ține la infinit”!

Imaginea a fost preluată și postată pe mai multe rețele sociale, devenind, în doar câteva ore, virală. Un val de critici au fost făcute.

Citeste si: Cine sunt, de fapt, surorile de la Puterea Dragostei, sezonul 3?

„Rochia asta mă duce cu gândul la constipație”, „Arată ca un chist. Cineva să o ducă la dermatolog!”, „Voi vedeți ce văd și ei? Zici că i-a luat cineva buchetul și i l-a vârât unde nu ajunge soarele” - au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate