O zi agitată astrologic! Ce zodii vor fi puternic afectate azi de Luna din Berbec, conform astrologului Ioan Burculeț

Azi, Luna își face de cap în constelația Berbec, susține specialistul în astrologie Ioan Burculeț, care prevede o zi agitată pentru toți nativii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

”O zi în care va trebui să ne conservăm foarte bine energia psiho-emoțională și agresivitatea. Pornind de la aspectele verbale și până la formele de agresivitate fizică! Aspectele nu prea ne avantajează, astfel încât va trebui să ne conservăm energia și potențialul. În același timp, trebui să gândim de două ori înainte de a acționa pentru o mai bună organizare, fie că vorbim despre viața personală, raporturile și relațiile profesionale, cheltuielile sau celelalte aspecte importante din viața noastră.

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 22-28 iulie! O perioadă în care spiritele vor fi încinse, conform astrologului Ioan Burculeț

Citeste si: Ce a provocat infarctul Corneliei Catanga? ”A avut o discuție aprinsă cu o femeie” Cine aruncă bomba

 

fara descriere

Starea de agitație de astăzi va fi resimțită puternic de nativii Berbec pentru că acolo se comprimă negativ astrul nopții! Pe de altă parte, Săgetătorii, Racii, Capricornii și Leii sunt afectați, implicit ascendenții acestor zodii!

În planul sănătății va trebui să ne protejăm astăzi migrenele, problemele cu dinții, febra, riscul de accidente vasculare și sistemul neurovegetativ va avea de suferit. Inflamațiile trebuie să le tratăm și evident nu în ultimul rând tot ceea ce înseamnă latura psiho-emoțională.

Zi agitată din punct de vedere astrologic, cu accidente, incendii, explozii

Este important de știut că în planul evenimentelor sociale o mișcare seismică poate avea loc de intensitate medie între orele 11:00 a.m. și până la ora 4:00 p.m. dincolo de magnitudine la un cutremur de 3,8. Atenție în trafic și la accidentările domestice (lângă casă, în interiorul apartamentului). În același timp, astăzi în raporturile și relațiile socio-umane este impetuos necesar să fim atenți la replicile pe care le vom da și deciziile pe care le luăm, pentru că cei din jurul nostru au tendința de a se descărca cu toată încărcătura emoțională asupra noastră. Incendii și aspecte care au conotație cu împușcăturile, exploziile, electrocutările, înecurile și forma extremă de manifestare a emoțiilor negative poate conduce nativii slabi de înger către suicid.”, susține specialistul în astrologie Ioan Burculeț. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate