Oamenii care au îngrozit România în 2018! Ei sunt părinţii care şi-au omorât micuţii

Din păcate a fost un an sângeros, în care au existat multe crime. Iar cele care au îngrozit pe toată lumea au fost cele în care victime au fost copilaşi, ucişi chiar de părinţi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Adela Lăpădat, o poliţistă din Băleşti, o localitate de lângă Târgu Jiu, s-a sinucis pe 29 iulie, după ce îşi impuşcase mama şi bebeluşul de 6 luni.Tragedia s-a produs în casa familiei, în timp ce soţul Adelei Lăpădat se afla la cumpărături. Bărbatul, la rândul lui poliţist, a fost cel care a descoperit grozăvia când s-a întors acasă. Se pare că poliţista suferea de o depresie postnatală şi acest lucru pare să îi fi întunecat minţile în momentul când a recurs la actul criminal.

Gestul Adelei Lapadat venea la doar o săptămână după ce o altă femeie îşi ucisese copilul, pe care într-o clipă de rătăcire l-a vazut ca fiind  Diavolul. Irina Pleşa, o angajată a Direcţiei de Asistenţă Socială din Craiova,  a şocat o ţară întreagă după ce  şi-a ucis copilul în vârstă de 3 ani: l-a sugrumat în somn pentru că a crezut că e diavolul. Soţul acesteia a povestit că femeia fusese internată la Psihiatrie şi luase tratament o lună, însă renunţase la acesta spunând că se simte bine.

Citeste CONTINUAREA pe stirilekanald.ro si afla povestile altor parinti criminali

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate