Oamenii legii sunt în stare de șoc! Un minor de 13 ani și-a ucis iubita pentru că a crezut că este însărcinată

Un minor de 13 ani din Statele Unite ale Americii a recurs la gestul suprem după ce a dedus că iubita lui este însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Oamenii legii din SUA sunt în șoc după ce un minor de 13 ani și-a împușcat iubita cu un an mai mare decât el pe motiv că a crezut că este gravidă. 

Citeste si: Povestea româncei care a ajuns fotomodel cu piciorul amputat! Andreea Lozincă a suferit 15 operaţii după un accident rutier, iar acum defilează pe podiumul de modă!

Citeste si: Ioan Isaiu l-a umilit pe Ştefan Bănică Jr, pe care îl consideră un actor modest: „E ca Bănică Jr versus Mălăele”

Citeste si: Crina, tânăra care a murit la Timișoara are o poveste de viață incredibilă. A supraviețuit ca om al străzii, dar sfârșit când credea că și-a găsit fericirea

Oamenii legii sunt în stare de șoc! Un minor de 13 ani și-a ucis iubita pentru că a crezut că este însărcinată

Cei doi copii aveau o relație de câteva luni de care părinții știau, dar nu se gândeau că este ceva foarte serios.
Minorul de 13 ani a dedus că iubita lui așteaptă un copil, așa că a luat un pistol de calibrul 38 și a împușcat-o mortal în cap, notează Daily Mail.

În fața oamenilor legii, criminalul de numai 13 ani a mărturisit că motivul pentru care a decis să-și ucidă iubita este acela că a crezut că a rămas însărcinată, în urma raporturilor sexuale pe care le-au întreținut cei doi. Copilul a mai motivat nu și-ar fi dorit să afle părinții de această problemă.

fara descriere

Daily Mail informează că în urma autopsiei efectuate s-a descoperit faptul că minora de 14 ani nu era însărcinată.

În urma celor întâmplate, copilul de 13 ani va rămâne într-un centru de detenție până la vârsta de 21 de ani, iar apoi va fi supus unei evaluări psihologice. Pentru fapta sa, criminalul de 13 ani riscă să stea în spatele gratiilor până la 18 ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate