Oana Cuzino recunoaste ca divorteaza: "Eu si Yoav ramanem prieteni si ne vom respecta pentru ca am cladit lucruri frumoase si am crezut unul in altul"

Oana Cuzino a decis sa divorteze de sotul sau, Yoav Stern alaturi de care a trait timp de 12 si cu care are o fetita.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrezentatoarea TV s-a despartit de sotul ei in data de 4 august si sustine ca a ramas in continuare prietena cu cel cu care a realizat multe pana acum. WOWbiz.ro a anuntat in exclusivitate ruptura dintre cei doi si se pare ca vedeta ProTV este optimista si crede ca totul va fi bine.

“Dragii nostri, Eu si Yoav am decis sa incheiem civilizat cei 12 ani petrecuti impreuna ca sot si sotie. Am hotarat de comun acord sa divortam, insa vom fi in continuare prieteni, confidenti, parintii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care intelege situatia si care stie ca se va bucura de la fel de multa dragoste si timp petrecut alaturi de noi.  Continuam sa ne respectam reciproc, in virtutea faptului ca am dezvoltat principii comune de viata, am cladit lucruri frumoase si am crezut unul in altul. Mai mult decat orice cuvinte, as vrea sa inchei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forta inainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut si cred in tine. Va multumesc pentru ca ne respectati viata si intimitatea” a spus Oana despre despartirea sa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate