"Oana e dispusa sa faca orice pentru a castiga atentie si bani din asta" Vezi ce psiholog o face pe Zavoranca praf!

Dupa ce medicul care a tratat-o pe Oana Zavoranu i-a demascat minciuna crunta cum ca ar fi grav bolnava, a venit acum randul unui psiholog sa ii analizeze comportamentul si sa o demascheze.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePsihologul Hanibal Dumitrascu este de parere ca Oana s-a transformat intr-o actrita si in viata reala caci vrea sa manipuleze publicul de dragul celebritatii si pentru a castiga mai multi bani in urma invitatiilor sa apara la TV.

„Oana face orice pentru a-şi menţine celebritatea. Ea face bani din asta, manipulează publicul. Când publicul nu ar mai fi interesat de ea, nu ar mai apărea pe prima pagină”, explica specialistul conform Ring.

Chiar daca Hanibal se indoieste ca Zavoranca ar suferi de vreo boala serioasa, el crede ca a facut din teatru si circ un stil de viata cu ajutorul caruia supravietuieste financiar.

fara descriere„Jocul teatral, cabotinismul, de fapt, e o metodă de viaţă, de supravieţuire. Oana e dispusă să facă orice pentru a fi în atenţia presei. Am îndoieli că ar suferi de vreo «boală» ca ipohondrie sau mitomanie. N-am nimic personal cu Oana, e treaba ei... vorbesc doar despre un comportament pe care mulţi îl adoptă pentru a câştiga atenţie şi bani din asta”, a declarat psihologul.

Contactat de un post tv, medicul specialist ORL Daniela Safta a confirmat ca Oana nu a fost internata la Spitalul Elias, iar diagnosticul dat de medicul de garda a fost cefalee frontala, adica o migrena.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate