Oana l-a luat tare pe Viorel Lis: "Pe tine te cauta moartea pe acasa si tu te duci cu d-astea de 20 de ani la intalniri. Ti se pare normal?"

Viorel Lis a recidivat iar! Dupa ce a fost prins cu o blonda in hotel, fostul edil a fost surprins cu o bruneta intr-un restaurant.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereSatula sa tot auda de infidelitatile sotului si de scuzele deloc credibile pe care Viorel le tot baga la inaintare, Oana s-a enervat si a tipat la el, in direct.

"Pe tine te cauta moartea pe acasa si tu te duci cu d-astea de 20 de ani la intalniri. Ti se pare normal? Ti-am zis sa mergem la munte in weekendul asta, ai zis ca nu poti. Eu cand vreau sa ies cu tine, nu se poate. I-ai mai dat si inel. Pai ce, tu ai bani de inel? Daca era o intalnire de afaceri, de ce nu m-ai luat si pe mine? Parca dimineata iti era rau si mureai. In loc sa te ocupi de mine ca sunt gravida...", a spus Oana Lis la Antena 1.

"E fata din hotel, m-a sunat zilele trecute sa o ajut cu ceva. Da, i-am dat un inel. Mi-a zis ca mama ei e bolnava si sa o ajut. Nu ti-am zis (n.r. Oanei Lis) ca sa nu te enervezi",
s-a scuzat Viorel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate