Vedete

Oana Lis a anunţat că A MURIT la 03:32: „Rămas bun”

Oana Lis a postat un mesaj dureros pe o retea de socializare, la puţin timp după ce a aflat vestea teribilă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

La scurt timp dupa ce creatorul de modaă Karl Lagerfeld s-a stins din viaţă, Oana Lis a distribuit un mesaj pe pagina ei de Facebook.

Fotografia este insoţită de mesajul „Rămas bun, Karl Lagerfeld”. Soţia lui Viorel Lis a postat mesajul la ora 03:32 PM.

Creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a murit la vârsta de 85 de ani. Creatorul de modă a absentat de la ultimele două prezentări ale casei de modă Chanel, din luna ianuarie, din cauza problemelor de sănătate! Lagerfeld a motivat atunci că se simte foarte obosit.  

Averea lui Karl Lagerfeld va fi moștenită de pisica lui!

Averea lui Karl Lagerfeld va fi moștenită de pisica lui, Chopette.

În conturile lui Chopette vor intra astfel nu mai puțin de 250 de milioane de dolari! Pisica avea deja o avere de 6 milioane de dolari, din contracte de imagine.

Iubită foarte tare de Karl Lagerfeld, pisica Chopette a fost obișnuită cu un stil de viață luxos. Ea avea deja propriii servitori înainte de moartea designerului și zbura numai cu avioane private. De asemenea, pisica nu mănâncă decât la masă, din recipiente de argint. În 2014 a fost lansată o carte despre ea, în care sunt dezvăluite amănunte din viața ei fascinantă, cu totul neobișnuită pentru o pisică.

Galerie foto