Oana Lis a desecretizat dosarul ”SEX LA PARIS”! ”Prima oară am făcut amor cu Viorel în 1998”! Fostul primar avea o nevastă care îl aștepta acasă

Deși are venerabila vârstă de 79 de ani, Viorel Lis ține perfect minte prima partidă de sex cu sactuala lui soție, Oana.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Prima noapte de amor între Oana și Viorel Lis a avut loc pe 26 aprilie 1998, într-un hotel din Paris. La acea vreme, Viorel era primar general intermiar al Capitalei, iar Oana avea 19 ani și era asistenta lui personală. Nu în ultimul rând, Viorel Lis era căsătorit cu o altă femeie, Tudora, de care avea să divorțeze un an mai târziu.

fara descriere

Dezvăluirea a fost făcută recent chiar de Oana Lis, pe contul ei de socializare. Femeia, ajunsă acum la 41 de ani, spune că a rămas șocată când Viorel i-a amintit că se împlinesc 22 de ani de la prima lor partidă de sex.

Oana Lis: ”Bărbatul calculează altfel”

”Mă întreabă Viorel... dacă știu ce zi e azi!?... Nu! Apoi, mi-a zis că pe 26 aprilie, în 1998!... am facut noi prima oară amor în Franța... la Paris!... Ce drăguț, romantic... ca un bărbat să țină minte data asta!... Bine...oricum, noi femeile calculăm că a început relația de la prima întâlnire... cafea... cu el!... Bărbatul... calculează începutul relației... puțin diferit... de când te-a avut prima dată!..”, a povestit Oana Lis pe contul ei de socializare.

fara descriere

Apariția Oanei în viața lui Viorel Lis, în urmă cu 22 de ani, i-a schimbat total viața fostului edil. Acesta era căsătorit de 15 ani și nimic nu părea să umbrească viața de familie a acestuia. În urmă cu ceva timp, fosta doamnă Lis a povestit cum a aflat de relația acestuia cu secretara.

Citeste si: Ce pensie are Viorel Lis: "Daca spun cuiva cu cat traiesc, cred ca ar rade mine"

Citeste si: Anunț bombă în showbiz. Oana Lis, însărcinată? Soția lui Viorel Lis a spus tot: „Vor trece 6 luni până voi avea copilașul”

Citeste si: Oana Lis nu face sex cu Viorel Lis în timpul izolării la domiciliu! L-a înlocuit cu o jucărie sexuală! FOTO

Citeste si: Oana Lis nu face sex cu Viorel Lis în timpul izolării la domiciliu! L-a înlocuit cu o jucărie sexuală! FOTO

Soția înșelată: ”L-am prins cu Oana la Primărie, erau tandri”

”S-a combinat cu o puștoaică de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soția lui și nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie și acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNȚ-CD sectorul 2, era nepoata unui membru de acolo. După aceea am divorațat, el a depus cererea”, a povestit Tudora, fosta soție a lui Viorel Lis.   

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate