WOW

Oana Lis a dezvăluit cum e în pat! La ce trebuie să facă faţă partenerul

Oana Lis a dezvăluit că este bună la pat. Problema partenerului ei apare când se confruntă, însă, cu bipolaritatea ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Oana Lis a dezvăluit cum e în pat! La ce trebuie să facă faţă partenerulicon photo

"Bipolară - sunt bună în pat, dar e greu de trăit cu mine", a transmis Oana Lis.

Oana Lis a început să posteze fotografii sexy şi să dea detalii intime din dormitor după ce Viorel Lis a trecut de problemele grave de sănătate. Fostul edil al Capitalei a suferit, recent, un atac cerebral.

Oana Lis s-a gândit să se sinucidă

Oana Lis a mărturisit că a avut momente când s-a gândit să se sinucidă. Soţia lui Viorel Lis părea să nu mai facă faţă problemelor.

„E greu, sincer. E foarte greu, dar mă gândesc că eu sunt mai tânără şi mai puternică şi pot duce. Nu mă simţeam bine, aveam momente în care voiam să-mi iau viaţa, aveam numai gânduri negre. Era o antagonie foarte ciudată, că eu iubesc viaţa. Atunci când iubeşti să mănânci, să dansezi, înseamnă că iubeşti viaţa”, a spus Oana Lis la TV.

Oana Lis a reuşit să depăşească momentele foarte dificile chiar cu ajutorul soţului ei, Viorel Lis. „Are şi ea momente în care se sperie de toate, atunci încerc să o consolez”, a declarat fostul primar al Capitalei.
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune