Oana Lis, anunț șocant: „Mi-e rău de înnebunesc”. Ce a pățit soția lui Viorel Lis

Oana Lis, anunț șocant: „Mi-e rău de înnebunesc”. Ce a pățit soția lui Viorel Lis, chiar ea a dezvăluit

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Problemele par să se țină scai de Oana Lis. Soția lui Viorel Lis are probleme de sănătate și le-a cerut disperată ajutorul prietenilor săi virtuali.

Vedeta este extrem de răcită și nu știe ce să mai facă pentru a-și reveni.

Sunt răcită😉🤗🤗 Mi-e rau de înnebunesc. 😢Ziceţi-mi şi mie, vă rog, nişte remedii, sfaturi, să-mi treacă mai repede! Sunt în stare de orice!😉", a scris Oana Lis, iar prietenii săi s-au grăbit să îi ofere soluții.

Citeste si: Simona Nae, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artista: „Am o stare generală de rău...”

Citeste si: Cătălin Cazacu, savuros după ce a câștigat prima etapă MotoRC: ”Dacă mai erau două ture, leșinam”

Citeste si: Șocant! O adolescentă din Vaslui, suspectă de meningită meningococică, a murit

Oana Lis scrie o carte despre violul din copilărie

Oana Lis a anunţat că vrea să scrie o carte, după ce a avut o copilărie presărată de abuzuri despre care a vorbit de mai multe ori în trecut.

"Am învăţat să mă cunosc mai bine, dar şi pe ceilalţi. Dacă sunt bună cu mine pot fi bună şi cu ceilalţi. De multe ori m-am lăsat folosită de oamenii din familia mea. De multe ori mi-era frică de mine şi aici m-a ajutat psihologia. Vreau să scriu o carte, am întâlniri săptămânale şi cineva mă învaţă cum să scriu o carte. Vreau să scriu despre viaţa mea, despre familia în care am trăit, dar şi despre trauma violului. Vreau să o scriu prin ochii copilului, dar şi prin ochii femeii mature de acum. Mi-a fost foarte greu să trec peste trauma violului", a spus Oana Lis.

Oana Lis a făcut anunțul cutremurător despre soțul ei: „Acum 10 minute, Viorel era viu”

Oana Lis a făcut anunțul cutremurător legat de soțul ei. Starea lui Viorel Lis nu este deloc bună, din câte a povestit ea la televizor.

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis sunt un subiect sensibil, mai ales că el și bunica ei sunt singura familie pe care Oana o are. Cu toate acestea, ea vorbește deschis despre asta și încearcă să treacă peste toate cu zâmbetul pe buze.

„Depinde de zile (nr. Viorel Lis), acum era viu, am vorbit acum 10 minute. Am simțul umorului, au fost momente tensionate în care Viorel nu mă mai cunoștea și nu mai vorbea. Tocmai de aceea am căzut psihic. Acum am încercat să fac ceva pentru mine, de aceeam am și început facultatea. Învăț multe lucruri, e ceva extraordinar. Am multe colege de vârsta mea.
Aveam 20 de atacuri de panică pe zi. Acum la facultate am învățat că mulți oameni au unul, două atacuri de panică pe zi. Am învățat să mă tratez, în fiecare zi mă duceam la spital. Acum știu să mă controlez, fac meditație, respirație. Am mulți colegi în domeniu", a declarat Oana Lis, într-o emisiune de televiziune.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: