Oana Lis arată ca un mare mărțișor, îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul! VIDEO EXCLUSIV

Oana Lis este o adevărată apariție pe stradă: blondă, cu o rochie roșie fluturând.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere

Oana Lis este o femeie care atrage atenția! Asta este sigur dacă e să ne luăm după imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, zilele trecute. Oana Lis, îmbrăcată într-o rochie roșie ”ca focul”, lungă și ”învolburată”, și purtând accesorii mari și aurii, a mers câțiva metri pe jos, în zona Dorobanți. Probabil se îndrepta spre una din cafenele unde obișnuiește să-și petreacă timpul.

Ei bine, soția lui Viorel Lis a întors multe priviri în scurta sa plimbare de la mașină la localul unde trebuia să ajungă. Și nu a atras doar privirile, ci s-a ales și cu o brățărică pe post de mărțisor, pe care i-a dăruit-o un bărbat.

Citeste si: Oana Lis a făcut anunțul cu lacrimi în ochi! „E o tristețe în sufletul meu”

Citeste si: Viorel Lis, sex în trei cu Oana şi cu o tânără? A făcut accidente vasculare cerebrale, are diabet şi epilepsie, dar fostul primar nu se lasă!

Citeste si: Oana Lis, declarație șocantă despre relația pe care o are! ”Aveți grijă când vă măritați din interes”

fara descriere

Oana Lis a fost extrem de încântată de  cadoul primit și s-a chinuit ceva timp să-și prindă brățărica la încheietura mâinii, iar apoi a și privit-o încântată de câteva ori. Apoi și-a continuat drumul cu zâmbetul pe buze.

Oana Lis, soția fostului primar al Capitalei, este conștientă de farmecul ei. ”Am observat că sunt persoane care nu mă înghit...orice aș face!...și persoane care mă plac...și unele, chiar iubesc ...orice trăznaie aș face!...Dar știu sigur că atunci când intru într-o încăpere nu trec indiferentă și neobservată!”, a scris recent Oana Lis pe pagina ei de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate