Oana Lis, cel mai tare banc despre soțul ei: de ce nu a fost cu Viorel la Muzeul Antipa pe 15 mai?

Oana Lis a inventat cel mai tare banc legat de Viorel Lis și Starea de Alertă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Oana Lis este o tipă care stă bine la capitolul auto-ironie, iar asta i-a adus destul de mult capital de simpatie din partea publicului. Soția fostului Primar General al Capitalei știe că e judecată în fiecare zi de cei care cred că s-a măritat din interes cu un om mult mai bătrân decât ea, așa că a ales să facă glume pe seama acestei situații.

fara descriere

Cel mai tare banc despre Viorel Lis și ieșirea din Stare de Urgență se găsește chiar pe contul, de socializare al Oanei Lis și a fpst scris de aceasta în urmă cu câteva zile, la puțin timp după ce s-a anunțat că se vor redeschide muzeele. ”Mi-e teamă să merg cu Viorel pe 15 la Muzeul Antipa... să nu-l oprească cumva acolo”, a scris Oana Lis pe contul ei de socializare, postare care a primit aproape 1.000 de reacții din partea admiratorilor ei.

fara descriere

Viorel Lis, la păcănele, pe 15 mai?!!!

Nu este prima dată când Oana Lis face glume pe seama soțului ei. Cu doar câteva zile înainte, Oana a postat o imagine primită de la fani, în care Viorel era la ”păcănele” iar comentariul sec: ”15 mai, ora 07:00”.

fara descriere

Citeste si: Oana Lis a desecretizat dosarul ”SEX LA PARIS”! ”Prima oară am făcut amor cu Viorel în 1998”! Fostul primar avea o nevastă care îl aștepta acasă

Citeste si: Ce pensie are Viorel Lis: "Daca spun cuiva cu cat traiesc, cred ca ar rade mine"

Citeste si: Anunț bombă în showbiz. Oana Lis, însărcinată? Soția lui Viorel Lis a spus tot: „Vor trece 6 luni până voi avea copilașul”

Citeste si: Anunț bombă în showbiz. Oana Lis, însărcinată? Soția lui Viorel Lis a spus tot: „Vor trece 6 luni până voi avea copilașul”

Oana Lis este, în felule ei, o ”influenceriță”, în condițiile în care doar pagina ei personală de Facebook este urmrită de peste 125.000 de persoane. Iar Oana înceracă să nu0i dezamăgească, ea postând destul de des imagini provocatoare, cu celebrul ei decolteu care l-a amețit cu Viorel în urmă cu 20 de ani și l-a făcut să-și lase soția și copiii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate