Oana Lis, dezvăluire incendiară: "Îmi trebuie 3 ca să-mi facă faţă"

Soţia lui Viorel Lis, Oana, pare că a depăşit momentele grele de anul trecut. Lipsită de inhibiţii, Oana Lis a avut parte de un show incendiar la TV.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

3 stripperi au pregătit un număr special pentru Oana Lis, iar soţia lui Viorel Lis a exclamat: "Îmi trebuie 3 ca să-mi facă faţă".

Numărul de striptease a fost o surpriză foarte plăcută pentru Oana Lis. Soţia lui Viorel Lis a făcut, cu această ocazie, dezvăluiri despre cum a petrecut ziua de Sfântul Ioan, în care şi-a aniversat onomastica.

„Viorel m-a întrebat unde mă duc cu rochia asta! De Sfântul Ioan am sărbătorit frumos, am ieşit cu nişte prieteni, am ieşit aşa în cupluri. Viorel a vrut să dea o gheară, cum se zice. M-am şi îmbătat. Nu mi-am revenit! Ne-am certat până la 7 dimineaţa! (...) Mie îmi place la români, noi petrecem, sunt mai multe petreceri decât zile de muncă.

Mi-au adus prietenii mei cadouri ca atunci când eram eu mică, un stilou, un penar, un pix, că sunt studentă. Tema mea de licenţă este ceva de genul cu efectele mesajelor mass-media, asupra individului”, a mărturisit Oana Lis.

2018 a fost un an greu pentru Oana Lis

2018 nu a fost un an deloc uşor pentru Oana Lis. Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, iar Oana s-a speriat foarte tare. Ea a fost în permanenţă alături de Viorel şi l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

Oana a recunoscut că a avut momente în care a clacat anul trecut. Soţia lui Viorel Lis s-a gândit inclusiv la sinucidere!

"M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două, trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. Aseară am fost la o masă şi nu a putut să vină cu mine. Asta e. Îl mai scot, mai ieşim şi noi la o păcănea, ce-i face lui plăcere. Eu nu am fost plecată din ţară de opt ani de zile, asta nu înseamnă că am o viaţă perfectă. (...) Nu îmi impune să nu mă duc, să stau în casă. Nu îmi mai place mie în cluburi. Am libertate. Am prieteni care mă invită la Miami, Paris, dar nu mă duc. Vreau să stau aici cu Viorel. (...) M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (...) Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă", mărturisea Oana Lis.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate