Oana Lis este devastata! Femeia care sustine ca are un copil cu Viorel Lis face dezvaluiri senzationale! "Petreceam noptile impreuna! Ma doare ca el si-a abandonat fiica!"

Scandalul in familia Lis continua dupa ce o femeie a dezvaluit ca are un copil de patru ani cu fostul edil al Capitalei. Femeia a intervenit telefonic la Acces Direct si a povestit cum l-a cunoscut pe tatal fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEa a spus ca este din Arad si ca l-a cunoscut pe Viorel Lis la o nunta si ca de atunci au avut o relatie. S-a mutat la Bucuresti in apartamentul lui Viorel Lis si a incercat sa isi creasca in liniste copilul. Faptul ca Viorel nu i-a mai trimis bani pentru micuta in ultima perioada a facut-o sa iasa la rampa.

fara descriere"Viorel mi-a lasat o impresie foarte buna. Eu treceam printr-o perioada extrem de grea, fostul sot ma batea si cand l-am cunoscut pe Viorel am simtit o alinare. El a venit la o nunta in Arad si acolo ne-am cunoscut. Viorel ma vizita extrem de des si se plangea ca Oana era mai tot timpul plecata. Ma doare ca Viorel si-a abandonat fetita. Greseala lui e ca nu a mai dat bani pentru Luminita, fiica noastra. Uneori ramanea si peste noapte la mine, dar asta nu s-a mai intamplat in ultimii doi ani.", a spus femeia care pretinde ca are un copil cu Viorel Lis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate