Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal! Ce spune despre crimele care au îngrozit România: „Mi se face pielea de găină”

Oana Lis a dezvăluit că în adolescență făcea naveta din Caracal către bunica sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Crimele din Caracal au șocat și revoltat o țară întreagă, iar printre vedetele care și-au spus punctul de vedere s-a aflat și Oana Lis care a făcut o mărturisire cutremurătoare. Soția lui Viorel Lis a fost nevoită în copilărie să facă regulat naveta între Caracal și satul unde locuia bunica sa și le-a spus și prietenilor săi virtuali cât de afectată a fost de cazul celor două fete care au pierit în timp ce făceau naveta din Caracal spre localitățile în care locuiau.

Luiza Melenca și Alexandra Măceșanu au fost răpite și violate, apoi torturate și ucise de către Gheorghe Dincă, bărbatul de la marginea orașului Caracal, care și-a recunoscut faptele.

„Mi-a rămas gândul la cazul din Caracal, cu fetele! Îmi pare așa rău pentru ele, pentru tinerețea lor curmată brusc și violent. Mi se face pielea de găină când mă gândesc că și eu mergeam cu ocazie când eram mică din Caracal până la Stoenești, la bunica mea. E ceva normal, și acum este același loc de unde iei la ocazie, toată lumea din Caracal și împrejurimi îl știe. Păcat!” – a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Oana Lis, abuzată în copilărie de tatăl său

Oana Lis nu a avut deloc o viață ușoară, iar copilărie a fost abuzată de către tatăl său.

Citeste si: Mărturia șocantă a polițistului care a vorbit cu Alexandra la 112! Adolescenta i-a spus EXACT locul în care se află

Citeste si: Poliţiştii anunţă dispariţia altor două adolescente, din judeţele Botoşani şi Tulcea

Citeste si: Mama Luizei Melencu vrea să vorbească cu Gheorghe Dincă

„Eu am fost terorizată de el. Îmi spunea că mă omoară, că se omoară și că o să îl am pe conștiință. Nu pot să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat la vârsta de 15 ani, nu pot”, – a dezvăluit Oana Lis în cadrul unei emisiuni.

Soția lui Viorel Lis a mărturisit tot atunci că a încercat să se sinucidă din această cauză și că tatăl său i-a grăbit moartea mamei sale:

La 14 ani am vrut să mă omor, am vrut să plec la mănăstire, am vrut să fac multe lucruri. Am încercat să nu mă mai gândesc. Când văd un tată cu copilul lui de mână, îmi aduc aminte. Nu pot să uit…Nu înţeleg de ce a trebuit să mă nasc în familia asta. Era exact ca în filmele de groază. În public era într-un fel, iar când ajungeai cu el acasă. O bătea pe mama, îl bătea pe fratele meu. Odată a bătut-o pe mama cu o bâtă de baseball. Pe mine mă dădea cu capul de masă, de podea… Toată viaţa mi-a vorbit urât. Toată viaţa m-a înnebunit. Tatăl meu îi bătea pe părinţii lui, pe fraţii lui. Mama mea a avut la RMN semne de la loviturile lui… Tatăl meu este un psihopat”, a mai spus vedeta. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate