Oana Lis, la un pas de moarte! I s-a umflat capul din cauza unui produs pe care-l consumăm cu toţii

Oana Lis a trecut prin momente cumplite, după ce i-a umflat ochii şi capul din cauza unui produs pe care-l consumăm cu toţii, iar acum a vorbit, în direct, la WOWbiz, despre întâmplarea şocantă prn care a trecut.

Autor: T.S.

Invitată în cadrul emisiunii WOWbiz, Oana Lis a povestit momentele cumplite prin care a trecut după ce a mâncat ciocolată de casă:

”Nu mă simt bine, am fost de două ori la spital săptămâna asta. Am fost aproape la un pas de moarte. Nu am mâncat nimic săptămâna asta. Am crescut la ţară, mergeam la câmp, dar nu aveam asemenea probleme. Acum, când am fost în spital, am aflat că sunt alergică la un antibiotic.

Medicii mi-au zis că am avut un alergen foarte puternic în mine. Am grijă ce mănânc, dar a fost groaznic, pentru că m-a luat noaptea, în somn. Am simţit aşa, cu lumina stinsă, că mă umflam. Am mers la spital în papuci, pentru că mi s-a umflat tot corpul. Cred că dacă eram undeva la ţară nu mai trăiam. M-au certat medicii că nu m-am dus la timp. Am văzut că mi-au apărut nişte bubiţe, am ţinut un regim, am luat nişte pastile, dar a fost mai grav şi mai rău mi-a făcut.  A fost urgenţă medicală, puteam să mor în somn. Nu mi se mai oxigena creierul, nu mai eram om. A fost cumplit, l-am terorizat pe Viorel, nici nu ştia ce să-mi facă. El nu a consumat acelaşi produs, dar astăzi, stând de vorbă cu un prieten, mi-am dat seama că a fost de ciocolată, cred că a fost expirată. Este o ciocolată de casă şi mi-e teamă să nu mănânce vreun copil.
Tortul meu, de la ziua mea, a fost cu ciocolată şi cu zmeură şi n-am păţit nimic. Am ţinut regim şi nu mi-a trecut.
”, a mai povestit ea.Mai mult de atât, aceasta a mărturisit că este supărat pe soţul ei, pe Viorel Lis, după ce acesta a lăsat-o singură în cameră, în ciuda faptului că se simţea rău.

”Este şi vina mea, pentru că mănânc în restaurante, nu ştiu să gătesc, mi-am promis mereu să învăţ să gătesc, însă n-am făcut asta. Am mâncat trei bucăţi de ciocolată pentru că mi-a plăcut foarte mult. Am trecut prin clipe groaznice, am avut o zi de internare, ţin regim de o săptămână, mănânc numai produse bio, mi-au gătit prietenele mele. Viorel nu găteşte, m-a lăsat singură în cameră când am delirat.

A zis să stau liniştită. M-am şi supărat pe el.”, a mai mărturisit Oana Lis.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce greseala faci inainte de sfanta taina a spovedaniei

Toată lumea o ştie din telenovele, dar uite cum arată Angelique Boyer fără pic de machiaj

Uite cu cine se mărita Oana, sora cea mică a Deliei! El este bărbatul care i-a cucerit inima iremediabil

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies