Oana Lis nu face sex cu Viorel Lis în timpul izolării la domiciliu! L-a înlocuit cu o jucărie sexuală! FOTO

Oana Lis nu face sex cu Viorel Lis în timpul izolării, după cum reiese dintr-o glumă pe care a făcut-o pe facebook.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Oana Lis nu face sex cu Viorel Lis în timpul izolării, ea glumind dezinvolt pe această temă. Zilele trecute, Oana a postat la rubrica Stories de pe facebook o fotografie cu o mână de femeie ce ține în mână o jucărie sexuală ruptă, sugerând că o folosește intens. (vezi unde s-a ascuns Nicolae Guță de coronavirus)

„După o săptămână de izolare...”, a comentat, cu umor, Oana. Recent, într-o postare serioasă, ea se arăta îngrijorată de faptul că oamenii nu respectă indicațiile autorităților, temându-se că virusul se va răspândi foarte repede și că Viorel Lis va fi expus mai multor riscuri de îmbolnăvire.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Oana Lis nu face sex cu Viorel Lis în timpul izolării: "Eu stau în casă foarte mult acum"

 ”Sunt trista...pentru mine...pentru voi...Eu stau in casa foarte mult acum, deși sunt o ființa foarte socială...am ieșit sa cumpăr ce e necesar ...Si e lume pe strazi si in parcul Herăstrău (ii vad acum...) si bătrâni si adolescenți...si noi stam in casa ca prostii!!! Regulile ar trebui sa fie pentru toti la fel!!!... dar, din contra...fiecare face ce-l taie capu’...fara sa se gândească ca suntem toti interconectati, ca societate...ca ființe pe pământul asta aici si acum!!! Da, se expun multi!!!”, a scris Oana Lis.

 „Si nu mi se pare normal sa fie la o adică...un singur aparat respirator si sa aleagă intre unul venit din Italia, dar tânăr care nu a contribuit aici la impozit nu a facut nimic pentru România si Viorel sa nu beneficieze...ca e in vârsta si are si alte boli...Viorel, care a muncit 50 ani in Romania (cand era primar muncea 17 ore pe zi)... care datorita lui (ce s-a facut si demarat in perioada lui) avem Apa Nova - apa potabilă, poliția locală e inventata ca serviciu public de Viorel, a facut prima groapa ecologică din România etc. Vi se pare corect si normal??”, a încheiat Oana Lis.

Galerie foto 
Citește și:

In episodul din aceasta seara, scandal de proportii in parohia satului Gaurenii de Jos! Preotul Vasile: "Nu veniti voi aici sa faceti legea in satul meu!"

George Burcea a scăpat de dosarul penal. Ce spune Poliția Română după ce l-a prins sub influența stupefiantelor la volan

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

In aceasta seara, de la ora 21:30, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, O incursiune spectaculoasa in istoria modei

Ștefania și-a găsit fericirea după bătaia încasată de la Adelin? Primele declarații despre relația cu Mihai

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies