Oana Lis nu mai are nicio șansă să slăbească! Imaginile cu soția lui Viorel Lis mâncând nu sunt recomandate celor care țin dietă VIDEO EXCLUSIV

Oana Lis s-a tot împlinit în ultimii ani, iar kilogramele în plus s-au tot adunat. Însă, soția lui Viorel Lis nu pare că face vreun efort să slăbească.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

Oana Lis cu două prietene a fost surprinsă, zilele trecute, de paprazii WOWbiz.ro, la masa la o terasă. Însetată și înfometată, Oana Lis nu avea nici o problemă în a mânca uneori chiar și din farfuria prietenei sale. Și asta nu era tot, pofta cu care soția lui Viorel Lis își umplea gura, nu-i lăsa și timp să mai vorbească.

Imaginile cu Oana Lis la masă nu sunt recomandate celor care țin dietă!

Oana Lis nu a făcut niciodată un secret din faptul că este gurmandă, în plus este mândră de formele sale, chiar dacă la un moment dat a declarat că a ajuns la 100 kg.

Citeste si: Atac mizerabil la adresa Oanei Lis! Uite cum i-a răspuns vedeta unui bărbat care a jignit-o în ultimul hal! "Eu sunt naturală!"

Citeste si: Oana Lis, declarații șocante: „Acum 10 minute era viu...”

Citeste si: Oana Lis, detalii șocante despre Viorel Lis: „Cadoul lui pentru mine este că nu a murit”

fara descriere

Oana Lis a declarat: ”Îmi place să mănânc”

Soția lui Viorel Lis a încercat la un moment dat să slăbească, a ținut dietă și a afirmat că a reușit să dea jos 20 kg în doar 4 luni. Numai, că după ce a renunțat la dietă, kilogramele date jos s-au dublat, în scurt timp.

”M-am îngrăşat foarte mult, recunosc, asta e, îmi place să mănânc”, a afirmat Oana Lis, dezarmând orice nutritionist.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate