Oana Lis, sfătuită de Viorel Lis să-și găsească un iubit, după moartea sa! "Fiind o diferență de vârstă între noi..."

Oana Lis a discutat cu soțul ei despre momentul în care își vor spune Adio, dar și despre ce se va întâmpla cu ea.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Oana Lis
Oana Lis și Viorel Lis

Oana Lis a purtat o discuție destul de neplăcută cu soțul ei. Viorel Lis a sfătuit-o pe Oana să își găsească un iubit, după ce el se va stinge din viață. Chiar dacă vedeta susține că nu își vede viața fără soțul ei, ea este conștientă de faptul că acesta este cursul vieții. 

Citeste si: Antonia, reacție acidă în mediul online! Cunoscuta cântăreața a răbufnit: "Să îşi vadă de treabă fiecare..."

Citeste si: Ultima discuție purtată de Bianca Comănici și Livian, înainte să se despartă! Ce au vorbit câștigătorii de la Puterea Dragostei

Citeste si: Connect-R, probleme serioase de sănătate! Motivul pentru care artistul a ajuns pe mâna medicilor

Oana Lis, sfătuită să își găsească un iubit mai tânăr

De curând, soții Lis au dezbătut un subiect destul de delicat, ce se va întâmpla cu frumoasa blondină, după ce Viorel se va stinge din viață. Totuși, Oana nici nu vrea să se gândească la momentul în care cei doi soți își vor spune Adio. Vedeta a declarat faptul că viața este suprinzătoare și că nu se va ști niciodată cum vor decurge lucrurile.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

„Eu cu Viorel am discutat bineînțeles și ce se întâmpla după acel eveniment neplăcut, când se va întâmpla vreodată. Fiind o diferență de vârstă între noi, e normal să discuți. Bieînțeles că viața e surprinzătoare. Poate mor eu prima. N-ai de unde să știi.”, a spus Oana Lis.

Oana Lis
Viorel Lis și soția acestuia

Conform celor spuse de către Oana, chiar Viorel ar fi venit cu ideea ca femeia să își găsească pe altcineva, după ce el se va stinge din viață. Totuși, frumoasa blondină susține faptul că legătura dintre ei este foarte puternică. În plus, soția lui Viorel Lis este foarte fericită cu faptul că poate dezbate și acest subiect cu partenerul de viață. 

„Viorel are ani în fața mea, are experiența, a trăit mai multe lucruri ca mine, Cred că lucrurile sunt împărțite, dar vorbim cu împăcare despre acest pas și mă bucur că pot avea discuțiile astea cu el.”, a mai adăugat Oana Lis.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bogdan Mocanu, ironizat de Liviu Guță! ”Bogdane, mușchii nu sunt legați de creier”! Cum a început scandalul?

Bilanț coronavirus 12 septembrie 2020! 27 de oameni au murit în ultimele 24 de ore. Câte infectări sunt?!

Cea mai mare greșeală pe care o faci în viața ta! Lidia Fecioru avertizează că mulți picăm în această capcană și apoi vom avea enorm de suferit

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 12 septembrie. Vezi emisiunea online!

S-a îmbogățit în urma unei căzături în baia unui mall din capitală! O întâmplare tragi-comică i-a umplut conturile din bancă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies