Oana Lis si-a injurat amantul mai ceva ca la usa cortului! "Da-te in p**a mea de aici! In m***i matii! Baga-mi-as p**a in tine!"  - Dialogul este ireal

Oana Lis a "descins" astazi peste amantul ei, chiar in camera lui de hotel si l-a facut praf pe acesta. La televizor pare o femeie educata, dar in intimitate nu este chiar asa.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereA luat foc si i-a cerut socoteala omului din cauza caruia s-a declansat un scandal monstru la TV. "Am avut incredere in tine. Ce p**a mea vrei de la mine? Da-te in p**a mea de aici. Nu ma respecti ca femeie? Vrei sa dai in mine? Ce faci aici? De ce ai dat pozele alea la TV? De ce p**a mea le-ai dat? Da-te in p**a mea ca nu te mai suport", au fost cateva dintre jignirile pe care Oana i le-a adresat.

fara descrierefara descriereViorel Lis nu a fost deloc multumit de comportamentul sotiei sale si i-a reprosat acesteia ca a actionat in acest mod. Nici Simona Gherghe nu a fost incantata de ce a auzit. "Prea multe beep-uri pentru gustul meu. Nu ma asteptam la asta de la tine, Oana", i-a transmis si Simona.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate