Oana Pellea nu a mai rezistat și i-a atacat pe românii care nu respectă izolarea: „O parte stă în casă ca cealaltă parte să se plimbe ca PROASTA pe străzi”

Oana Pellea i-a atacat pe românii care nu respectă izolarea, fiind revoltată că aceștia ignoră regulile.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Oana Pellea i-a atacat pe românii care nu respectă izolarea impusă de starea de urgență. Actrița a văzut câteva imagini la televizor cu zeci de oameni ce s-au înghesuit într-o piață dintre blocuri. “Am înțeles. Omenirea s a împărțit in 2! O parte (din care fac parte) stă in casă ... ca cealaltă parte să se plimbe ca PROASTA pe străzi fără nici o măsura de prevenție și intr o bătaie de joc fata de partea ce respectă normele de prevenție! Și domnul Stat... n-are nimic de zis? De ce piețele nu sunt pline de agenți ce sa aplice amenzi usturătoare... e sau nu e STARE DE URGENTĂ pe teritoriul României?”, a postat Oana Pellea.

Citeste si: Marcel Vela, anunț important despre noua ordonanță militară: "Am luat măsuri împreună cu Patriarhia Română"

Citeste si: Ministrul Educaţiei: Ordinul referitor la programa pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat a fost semnat

Citeste si: Raed Arafat nu este de acord cu relaxarea restricțiilor în această perioadă: „Poate fi devastator pentru România”

„Așa a fost și aici cu 2-3 săptămâni în urmă: au ieșit precum muștele la soare. Rezultatul: in ultima săptămână- peste 1500 decedați... Da, romanii chiar sunt de doua feluri si anume: unii civilizati, corecti si rezonabili iar ceilalti, exact opusul!... dacă ar fi stat de la început în casă cei care se știau cu musca pe căciulă, nici măcar nu vorbeam despre cifrele astea. Dar știam că așa va fi...”, au replicat câțiva amici ai actriței. (vezi câți căței are Oana Pellea în casă)

fara descriere

Oana Pellea i-a atacat pe românii care nu respectă izolarea: „Nu este momentul de relaxare"

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat recent că relaxarea măsurilor impuse în pandemia de coronavirus prin ordonanțele militare va începe cel mai devreme la finalul lunii mai. „Nu este momentul de relaxare, impune chiar și mai multă precauție. Dacă vom vedea la un moment dat că am depășit acel vârf, numărul de cazuri va fi în scădere, putem să ne gândim la o relaxare la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie, dar pentru fiecare localitate în parte. Nu poți da drumul dintr-odată la niște localități carantinate”, a declarat Nelu Tătăru.

„Relaxăm, dar totuși cu niște reguli impuse: cu mască și cu mănuși. Chiar dacă relaxăm, aceste măsuri- masca, igiena, mănușile- trebuie să rămână pentru o perioadă mult mai lungă, două- trei – patru luni. Evitarea locurilor aglomerate, păstrarea distanțierii sociale, menținerea unei atitudini precaute sunt cele care ne vor da viitorul urmărilor doi ani, când va trebui să conviețuim cu acest virus”, a explicat Ministrul Sănătății. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate