Vedete

Oana Radu: "Am 5 operatii estetice"! Si-a operat sanii, dintii, bratele, buzele si sprancenele | EXCLUSIV

Oana Radu a dezvaluit care sunt operatiile estetice prin care a trecut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Oana Radu: "Am 5 operatii estetice"! Si-a operat sanii, dintii, bratele, buzele si sprancenele | EXCLUSIVicon photo


Oana Radu a vorbit deschis despre operatiile estetice prin care a trecut. Artista a dezvaluit ca are la activ 5 interventii la: buze, sprancene, sani, brate si dinti. Dezvaluirea a fost facuta chiar pe blogul Oanei Radu.

 

 

„Prima intreventie pe care mi-am facut-o a fost cea de augmentare a buzelor. Am intervenit prima oara asupra lor in 2014. Eram foarte complexata de felul in care ele aratau, trebuia sa ma mega-rujez pana la nas. Mie nu mi se pare ca am exagerat in privinta buzelor deloc, mi se pare ca sunt naturale si toata lumea imi spune lucrul acesta

Apoi am intervenit asupra sprancenelor. Sprancenele mele erau blonde si trebuia sa le creionez mereu si niciodata nu-mi ieseau la fel. Nu doar ca nu-mi ieseau la fel de la o zi la alta ci nu-mi ieseau la fel intre ele, era o diferenta foarte mare. Am mers la C.D. pentru a ma ajuta sa le micropigmentez, astfel ca nu mai sunt nevoita sa le pictez mereu cand ies din casa", a spus Oana Radu despre peratiile ei estetice.

Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune