Oana Radu, apariţie de senzaţie la "Bravo, ai Stil! Celebrities". Colegele i-au pus gând rău şi vor să o propună spre eliminare deja

Oana Radu a intrat în competiţia "Bravo, ai Stil! Celebrities", după ce Maria Iliouiu a fost eliminată în gala de sâmbăta trecută.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Oana Radu a păşit cu mari emoţii în platoul "Bravo, ai Stil! Celebrities" şi deşi este obişnuită să fie în lumina reflectoarelor, artista a mărturisit că tremură de emoţii.

Citeste si:  Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Știai în ce show te-ai înscris!”

Citeste si: Maria Ilioiu a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Bianca Rus și Theo Rose, salvate de voturile telespectatorilor

Citeste si: S-a aflat cât a îndurat Raluca Bădulescu în trecut! Oamenii își băteau joc de ea din cauza greutății

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

"Sunt emoţionată pentru că sunteţi foarte frumoase în realitate. Am adus şi flori pentru voi.", a spus Oana Radu după ce a defilat în faţa colegelor şi a juriului. 

Dacă Maurice Munteanu a luat-o tare din primele secunde ale apariţiei ei, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre colegele ei de breaslă. Colegele Oanei Radu de la "Bravo, ai Stil! Celebrities" au fost foarte încântate de prezenţa vedetei în competiţie şi chiar i-au pregătit un sincron: Mamă, mamă, ţi-o omor pe asta.

Oana Radu, apariţie de senzaţie la "Bravo, ai Stil! Celebrities". Colegele i-au pus gând rău şi vor să o propună spre eliminare deja

Concurentele de "Bravo, ai Stil Celebrities" au pregătit şi o strategie pentru ultimele eliminări, şi anume, următoarea concurentă care va intra în concurs va fi votată spre eliminare. Fetele au explicat că au decis acest lucru pentru a nu le supăra pe celelalte fete care au fost de la început în cadrul competiţiei de la Kanal D.

"Pe mine mă doare sufletul când mă pune Ilinca să nominalizez.Şi am discutat şi am zis: de fiecare dată când vine o tipă nouă o nominalizăm pe ea. Noi ne-am format ca o familie. Noi ne certăm, noi ne împăcăm", a declarat Deea. 

Legat de această strategie, Oana Radu a declarat că nu se simte atacată în niciun fel şi că, cel mai probabil, aşa ar fi procedat şi ea dacă ar fi fost în locul lor. Însă Oana Radu a venit cu gânduri mari în competiţia "Bravo, ai Stil! Celebrities" şi vrea să ajungă până în finală.

"Nu cred că contează foarte mult să câştig competiţia. Contează să învăţ să mă îmbrac pentru că sunt artistşi este foarte important să iau anumite noţiuni şi daca nu de la oamenii ăştia (n.r. juriul), de la cine pot să învăţ.", a declarat Oana Radu. 

Artista a mai declarat că ei nu îi este teamă de competiţie, ba din contră, ar vrea să se lupte cu cele mai bune fete. 

Pentru prima ei apariţie în cadrul show-ului de televiziune de la Kanal D, Oana Radu a primit două steluţe. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

Familia unei românce ucise de iubit în Belgia trăiește un coșmar! Se tem că bărbatul nu își va ispăși toată pedeapsa primită

Cum arăta și cum se îmbrăca Andreea Tonciu înainte să apară la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies